Αθλητικά/Αθλητισμό

Του έμεινε η προσπάθεια…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

 

Επειδή διαπίστωσα (χθες στο προπατζίδικο της γειτονιάς όπου είδα με πλήθος φιλάθλων τον «Θρύλο») πάθος, ένταση και…αναμονή θετικού αποτελέσματος, οφείλω να καταθέσω δυο πολύ απλά πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Κατ’ αρχήν, όσο ψηλά και αν φτάσει η συμπαθής ομάδα του Πειραιά, συνήθως θα έρθει η ώρα που θα αντιμετωπίζει κάποια «ψηλότερη». Ακολούθως, με βάση τον αήττητο νόμο του εμπορίου, Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, οι αξίες σε χρήμα επιβεβαιώνονται. Κι’ αυτό θα το καταλάβατε όσοι παρακολουθήσατε το χρονικό του «φλεγόμενου» «Καραϊσκάκη» πολύ εύκολα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης από την μία πλευρά – ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την άλλη. Και επειδή ο Πολωνός στράϊκερ αποδεδειγμένα είναι…καλός χαρακτήρας, σταμάτησε τα κόλπα του μπροστά στην «ερυθρά» εστία, όταν ο Μπουχαλάκης αντικαταστάθηκε… Πάντως, ο Ολυμπιακός το πάλεψε και μπράβο του. Το ότι βρίσκεται στην θέση ουραγού με ένα βαθμό δεν έχει σημασία. Πολύ πιο σημαντική είναι η προσπάθεια, άσχετα αν στο Βελιγράδι τα καλόπαιδα του Μαρτίνς τα μούσκεψαν στα τελευταία λεπτά και από το «έπος» βρέθηκαν στον «κλαυθμό».

Η βραδιά ήταν πολύ, μα πολύ ενδιαφέρουσα. Οι πέντε μεγάλες ομάδες, δηλαδή Σίτι, Τόττεναμ, Μπάγερν, Παρί και Γιουβέντους (με πολύ κόπο αυτή), πέτυχαν συνολικά είκοσι γκολ! Άντε να δούμε απόψε τι είδους συναγωνισμός θα προκύψει από την κάτοχο του τίτλου (και φαβορί εκ νέου στον θεσμό) Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα του χαρισματικού Λιονέλ Μέσι. Καλή διασκέδαση!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 
The article expresses the views of the author
iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Άθλιος ο μασκοφόρος, του Γιώργου Αρκουλή
Eκεί όπου σέβονται τους ουραγούς…, του Γιώργου Αρκουλή
«Για ένα φιλότιμο»-Όταν οι “δεινόσαυροι” καταστρέφουν ζωές…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.