Πόρτα στη Ψυχολογία

Τι είναι ο Εθελοντισμός, του Δρ Αναστάσιου Πλατή

Spread the love

 

 

Ο Δρ. Πλατής Αναστάσιος είναι Ψυχίατρος, ιδρυτής και Πρόεδρος της ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Το βιβλίο του «Δρομολόγιο-Δρ Αναστάσιος Πλατής, ο Ψυχίατρος, ο Πολιτικός, ο Άνθρωπος» διατίθεται από τα γραφεία της ΠΑΝΑΚΕΙΑ δωρεάν. 

Εθελοντισμός είναι το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρονται σε άλλα άτομα ή κοινωνίες δίχως αντάλλαγμα και οικονομικό αντίκρισμα για ένα απεριόριστο χρονικό διάστημα.

  Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν την κοινωνία, το περιβάλλον, την κουλτούρα και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την πολιτική, τη θρησκεία και την υγεία σε θεραπευτικό και βοηθητικό επίπεδο.

  Ο εθελοντισμός προσφέρει και στα άτομα που τον εφαρμόζουν κοινωνικές και διαπροσωπικές επαφές, καθώς  και συνεργασία με τρίτους.

  Επιπρόσθετα, πρόκειται για μια υπηρεσία συμπληρωματική του επαγγέλματος μας, απαραίτητη για την ανάπτυξη και προαγωγή της κοινωνίας

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

SHARE
RELATED POSTS
Κάν’το αλλιώς, του Ηρακλή Χοροζίδη
Όταν η αγάπη σε καλεί…, της Στέλλας Κουτρή
​Το παιδί μου δεν θέλει να πάει σχολείο. Τι να κάνω;, της Μαρίνας Μόσχα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.