Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Τιμητικές διακρίσεις σε Αγγλίδα διοργανώτρια γάμων κι άλλους επισκέπτες φίλους του νησιού

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

 

Με την τιμητική διάκριση της φίλης της Ρόδου βραβεύθηκε από τον Δήμο Ρόδου και την αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, άλλη μία Αγγλίδα διοργανώτρια γάμων η κα Justine Anne Louise King, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού στο νησί για περισσότερα από 32 χρόνια.

Η κα Justine Anne Louise King είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας διοργάνωσης γάμων με την επωνυμία «Unforgettable Greek Weddings», που εδρεύει στα Αφάντου της Ρόδου.

Από το 1987 διοργανώνει αξέχαστους, όπως υπογραμμίζει η ίδια, γάμους στη Ρόδο καθώς «η Ρόδος με την ιστορία και τον πολιτισμό της που αποτυπώνεται και στο πλήθος των Μνημείων που έχει, αλλά και με τις ρομαντικές τοποθεσίες που διαθέτει, προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό, σε κάθε σημείο της, για τελετές πολιτικών γάμων. Γάμοι που έχουν παραμείνει αξέχαστοι σε όλα τα ζευγάρια κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία, που έχουν παντρευτεί στο νησί».

Η κα King έχει λατρέψει αυτόν τον τόπο, έχει πολλούς φίλους στο νησί και συνεργάζεται με Ρόδιους προμηθευτές και άλλους επαγγελματίες στον τομέα των γάμων. Η Λίνδος, οι Πηγές Καλλιθέας και η Φιλέρημος έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις των ζευγαριών που θέλουν να παντρευτούν στο νησί.

Για αυτήν ακριβώς την προσφορά της στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού της απονεμήθηκε από την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου η τιμητική διάκριση της φίλης της Ρόδου, σε μία ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Την κα King συνόδευε στην εκδήλωση ο επί σειρά ετών συνεργάτης της κ. Χρήστος Ναθαναήλ ιδιοκτήτης του πρακτορείου “Bespoke Travel Greece”.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν φυσικά και άλλοι επισκέπτες φίλοι της Ρόδου και συγκεκριμένα: οι κυρίες Natalia Grebneva και Elena Grebneva από τη Ρωσία που έχουν έλθει στη Ρόδο 10 και πλέον φορές και η κα Magda De Angelis από τη Ρουμανία που έχει επισκεφθεί το νησί 11 φορές μέχρι τώρα. Και οι τρεις κυρίες διαμένουν στο ξενοδοχείο Mitsis Faliraki Beach και συνοδεύονταν στην τελετή από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Μιχάλη Συμιακό.

Όλοι οι επισκέπτες φίλοι του νησιού ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου και μοιράσθηκαν με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού αναμνήσεις και εντυπώσεις από το νησί.

Τους δόθηκαν δε δώρα προσφορά των εταιρειών της Ρόδου Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε., Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema History of Rhodes “Throne of Helios”.

 

SHARE
RELATED POSTS
14a2910f-37b1-40c2-a06d-eb4ba1833b41.jpg
Παγκοσμίο Κυπέλλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών της Ρόδου: «Χρυσός» ο Λουκάς Καταπόδης
Ευαγγελία Χατζηνικόλα: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για το ήθος, τις αρχές και τις αξίες του που μου ταιριάζουν απόλυτα”
PANIGIRI12.png
12ο Πανηγύρι της Επιστήμης στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.