Το σχόλιο της ημέρας

Τα …φόρτωσαν στον άνεμο και νόμισαν πως καθάρισαν, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Κυβέρνηση που να εργάζεται έως το λιόγερμα και από εκεί και μετά έως και το δελτίο ειδήσεων των 00:00 να την αναλαμβάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκειμένου να απαντά στις αιτιάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  αποκαλώντας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ‘ξεπερασμένο εμπρός στις σύγχρονες προκλήσεις και ολίγων πολιτικών κυβικών’, δεν έχει ξανά υπάρξει. Κυβέρνηση που να έχει ‘υιοθετήσει’ την κρύπτη και να μη εμφανίζεται πουθενά όταν η Ιτέα, η Άμφισσα, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, οι Δελφοί, το Σχηματάρι Βοιωτίας, η Ζάκυνθος, η Ηλεία, το Άγιον Όρος γίνονται στάχτη εξ αιτίας των πυρκαγιών, τηρώντας μάλιστα και σιγή τα Μέσα τα οποία ελέγχει (με μόνη εξαίρεση το OPEN το οποίο διέκοπτε την ροή του προγράμματός του ενημερώνοντας για τις ολονύκτιες προσπάθειες των επίγειων μέσων), αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει τον πολίτη ότι στέκεται δίπλα του, παρά τις μεγαλοστομίες τις οποίες αφειδώς μοιράζει ένθεν και ένθεν στα στημένα ακροατήριά της.

Ο Δελφικός ιερός χώρος, ο υπέροχος ελαιώνας της Άμφισας, το πεντάστερο ξενοδοχείο Amanzoe στην Αργολίδα παραδόθηκαν στις φλόγες αλλά κατά την άποψη της κυβέρνησης αυτά αξιολογούνται ως ήσσονος σημασίας, οπότε δεν απαιτείται και ενημέρωση! Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στις βραδινές ’ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ’- εκπομπή στον Blue Sky που επιμελείται και παρουσιάζει o κ. Ξενάκης – κάτι ψέλλισε περί πυρκαγιών εις εκ των συμπαρουσιαστών του (ο κ. Καραμέρος, έτερος είναι ο κ. Ελευθερόγλου), αλλά έκταση το θέμα δεν έλαβε.

Ως φαίνεται επιλογή της κυβέρνησης για το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσει το τηλεοπτικό σποτ της πυροσβεστικής υπηρεσίας και έως εκεί. Πού να αναστατώνουν κόσμο τώρα τα κανάλια ενόψει τουρισμού, θέλετε να προγκίξουν οι τουρίστες και να μας πουν: ‘Άντε γεια σας, ανοργάνωτοι’; Έχουν πιο ‘σοβαρά’ θέματα να πλασάρουν προς το κοινό τους όπως π.χ. σε πόσους και ποίους συνταξιούχους θα επιστραφούν κάτι αυξήσεις ‘παρκαρισμένες’ στο ΣτΕ, εάν η Δ’ επαναληπτική δόση του εμβολίου θα πρέπει να διευρυνθεί και σε ηλικίες άνω των 59 ετών ως υποχρεωτική με επιβολή προστίμου σε αντίθετη περίπτωση, να   εκφράζουν απορίες (απλώς) γιατί τα κρούσματα και οι νεκροί καθημερινώς αυξάνονται, να διαβεβαιώνουν ότι τα ντεπόζιτα στην Ρεβυθούσα είναι γεμάτα με LNG πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε οι μοναδικοί στην Ευρώπη τον φετινό χειμώνα που δεν θα ξυλιάσουμε και άλλα τέτοια ωραία και φαιδρά για.. να περνούν την ώρα τους οι κυβερνητικοί εν αναμονή της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών που θα τις εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από την ΔΕΘ.

Το κατακα(η)μένη Αράχωβα όπως λένε σήμερα τα δελτία, δεν το γλιτώσαμε, ο Θεός να μας φυλάει από τα χειρότερα.

SHARE
RELATED POSTS
Αλλού διαβιούν και δραστηριοποιούνται, στην Ελλάδα δοξάζονται, του Δημήτρη Κατσούλα
Το σχόλιο της ημέρας: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ένθεν & ένθεν, οδηγός για την νέα κανονικότητα-πραγματικότητα
Το σχόλιο της ημέρας: …”την τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς…”, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.