Ανοιχτή πόρτα

Τα παιδιά του Καρατζαφέρη στην εξουσία! , του Μάνου Στεφανίδη

Spread the love

Ο Μάνος Στεφανίδης είναι Ιστορικός Τέχνης και Καθηγητής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Διαβάστε τα άρθρα του Μάνου Στεφανίδη ΕΔΩ

…(Πώς λέμε τα παιδιά της Χελιδόνας; Καμία σχέση)

Η μηλιά, το μήλο και οι λόγοι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να θεωρείται κεντρώα. Από εμένα τουλάχιστον. Χάνοντας μιαν ιστορική ευκαιρία για το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. (Και το γελοιοποίησε ο “λόγιος” Κωνσταντίνος Μπογδάνος)!

Από την άλλη δεν θέλω λάϊκ από όσους θεωρούν ότι είναι φασιστική η επέμβαση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Σ’ αυτή τη χώρα κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα αυτονόητα. Και να καταγγείλουμε το μαύρο και τη βία από όπου κι αν προέρχονται.

ΥΓ. Να γιατί θεωρώ υποκριτικούς τους οδυρμούς για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ιταλία και την επικείμενη κυβέρνηση Μελόνι – Μπερλουσκόνι και Σια. Γιατί ο Μητσοτάκης συγκυβερνά ασμένως με τον Καρατζαφέρη όπως και προηγουμένως ο Τσίπρας κυβερνούσε χωρίς κανένα πρόβλημα με τον Καμμένο. Με τον Βελόπουλο περιχαρή να περιμένει αύριο στη γωνία. Οδυνηρό συμπέρασμα: Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την, σοβαρότατη, απήχηση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

SHARE
RELATED POSTS
Απάντηση στους αποτυχημένους διαδικτυακούς ταραξίες (τρολάκια) του κ. Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου, του Γιώργου Γκούφα (Νάξος)
Κως και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: δίλημμα ευρωεκλογών: προοδευτική Ευρώπη ή άνοδος της Ακροδεξιάς;
Χαμένοι και κερδισμένοι, νίκη και ήττα, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.