Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” προς Χατζημάρκο: Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Δικαιούστε να έχετε τις φαντασιώσεις σας. Αλλά τα στοιχεία άλλα λένε»

Spread the love

Δελτίο Τύπου από Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον κο Μανώλη Γλυνό, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπήρξε ποτέ δόκιμος και σώφρων τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τα ψεύδη, την παράνοια, την αλαζονεία και την παραπληροφόρηση.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως αφήνει πίσω του έργο, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει τις φαντασιώσεις του. Τα στοιχεία άλλα λένε.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως ο τόπος μας είναι οι 5-10 μισθωμένοι φίλοι του και επειδή αυτοί είδαν “χαρά και προκοπή” τα πέντε τελευταία χρόνια άρα είδε και ο τόπος, τότε ναι, είναι ο αρχάγγελος της ευημερίας του Νοτίου Αιγαίου. Τα νούμερα άλλα δείχνουν.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως τον κυνηγούν οι τρόφιμοι της φάρμας των τρολ που όλοι γνωρίζουν ποιος την συντηρεί προκειμένου να διασύρουν, εδώ και χρόνια, όποιον τολμά να υψώσει ανάστημα, τότε έχει το ελεύθερο και για αυτή του την παραίσθηση. Ο κόσμος βλέπει.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να παριστάνει τον καθαρτή που δεν νιώθει την δυσωδία που αναβλύζει μια πενταετία τώρα πίσω από τις κλειστές πόρτες του διοικητηρίου ΤΟΥ, τότε οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα. Η κοινωνία ξέρει.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να νομίζει πως είναι δικαιωμένος όταν η αρχική του απόπειρα να φωτογραφήσει συγκεκριμένο εργολήπτη για τα led έχει καταγγελθεί και αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον δρόμο της νομιμότητας, μπορεί και αυτό να το κάνει. Οι αποφάσεις και τα έγγραφα είναι διαθέσιμα. Σε όλους.

Αν θέλει ο κος Χατζημάρκος να διαρρέει δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν να προηγείται με 20-30-40 μονάδες και δεν θυμάται πως η ίδια εταιρεία είχε προβλέψει την ίδια “νίκη” στην τότε συντριβή του απο τον Στάθη Κουσουρνά, ας το κάνει.  Κανείς δεν “τσιμπάει” πλέον.

Η ουσία είναι μία.  Τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι πολίτες απ΄άκρη σ΄άκρη στο Ν.Αιγαίο και την τελική απάντηση θα σας την δώσει ο κάθε ένας από αυτούς με την ψήφο του. Κι αυτό που τελικά θα κερδίσετε δεν θα είναι άλλο από το περιθώριο μερικών μηνών για να αδειάσετε τα γραφεία σας και να τα μαζεύετε. Και τα πράγματα και τις παραισθήσεις σας. Game Over.

SHARE
RELATED POSTS
“Some Shots for Sam”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Αυτοί που δεν πήγαν σε πάρτι, του Κωστή Α.Μακρή
Το Έθιμο των αναπαραστάσεων στη Πάρο, της Άντας Γανώση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.