Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” προς Χατζημάρκο: “Γελάει ο κόσμος με τα “ΘΑ” σας που δεν κάνατε και τους “δημοσιολογούντες” σας που έστησαν παρακράτος προπαγάνδας”

Spread the love

Δ.Τ. από την “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κο Μανώλη Γλυνό

Για ακόμη μια φορά η πενταετής ραστώνη της περιφερειακής αρχής αποτυπώνεται στις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου. Απελπιστικά ντεφορμέ και ανέμπνευστες.

Καμία απάντηση επί της ουσίας, γκεμπελικώς επαναλαμβανόμενα “επιχειρήματα” και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.

Η ουσία είναι μια.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι πραγματικά και αν θέλετε σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα με τον ρόλο του καθενός στο θέμα του αγωγού, τις ΑΔΑ με τις πληρωμές του κ. Στάγκα και του κ. Υψηλάντη και το συνολικό ποσό που έχει κοστίσει το προσωπικό επικοινωνιακό πανηγύρι του Χατζημάρκου. Του “περιφερειάρχη” των τριών μηνών, που στο διάστημα αυτό έχει ανακοινώσει όλα τα έργα που ΘΑ έκανε πριν πέντε χρόνια. Γελάει ο κόσμος.

Επαναλαμβάνουμε ότι καλό θα ήταν να εξηγήσετε στους πολίτες ποιοι και πόσοι δημοσιογράφοι και σύμβουλοι “εργάζονται” στην Περιφέρεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους “εθελοντικά” σε αλλά μέσα και παρατάξεις και σε ποια ακριβώς.

Γιατί καιρός είναι να ψάξουμε λίγο αν διάφοροι δημοσιολογούντες και δημοσιογραφούντες επί μια πενταετία σε διάφορα ΜΜΕ, πληρώνονταν και κολλούσαν ένσημα από αυτά τα μέσα ή είχαν και έχουν δοθεί “δανεικοί” προκειμένου να στηθεί το παρακράτος της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.

SHARE
RELATED POSTS
Το αναπόφευκτο κισμέτ του τζάμπα μάγκα και του μάγκα πολιτικού, του Πάνου Μπιτσαξή
Κόκκινη κλωστή δεμένη…, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Φωτοδιήγημα, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.