Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”: Γιατί χαίρεται ο Γιώργος και χαμογελάει πατέρα;

Spread the love

Δ.Τ από την “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής τον κο Μανώλη Γλυνό

“Πανηγυρίζουν” σήμερα και αισθάνονται “δικαιωμένοι” οι μετρ της πολιτικής εξαπάτησης, λες και υπήρξε πολίτης που δεν ήθελε να γίνει το έργο της φωταγώγησης με λαμπτήρες Led στα Δωδεκάνησα.

Κάνοντας το άσπρο-μαύρο, καλύπτουν εντέχνως το γεγονός πως ο διαγωνισμός που έλαβε την έγκριση ήταν αυτός που κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ο αρχικός φάκελος που κατατέθηκε τον Δεκέμβρη του 2017 επιστράφηκε ως απαράδεκτος και φωτογραφικός!

Με λίγα λόγια, ο κος Χατζημάρκος αισθάνεται “δικαιωμένος” διότι ο κρατικός μηχανισμός και οι θεσμοί, τον σταμάτησαν και τον ανάγκασαν να αλλάξει τους όρους εκείνους του διαγωνισμού που τον καθιστούσαν φωτογραφικό.

“Πανηγυρίζει” γιατί αποδείχθηκε τελικά πως ο πρώτος διαγωνισμός ακυρώθηκε στο σύνολό του με την απόφαση 127/2018 του 4ου Κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, με 60σέλιδη μάλιστα αιτιολόγηση 54 συνολικά παρατηρήσεων!!!

Αν κάποιοι λοιπόν πρέπει να αισθάνονται σήμερα δικαιωμένοι, είναι όλοι αυτοί οι “κύκλοι” όπως τους χαρακτηρίζει ο κύριος Χατζημάρκος, που έδωσαν αγώνα για την τήρηση των διαδικασιών, της διαφάνειας και της νομιμότητας.

Αν κάποιοι πρέπει να πανηγυρίζουν είναι όλοι αυτοί που στο παρακράτος του φόβου και της παραπληροφόρησης, αντιστάθηκαν και σεβάστηκαν το δημόσιο χρήμα. Και αν κάτι κατέρρευσε είναι τα σχέδια του κου Χατζημάρκου και της παρέας του.

Η χθεσινή απόφαση είναι νίκη και δικαίωση της ευνομούμενης πολιτείας, του κράτους διαφάνειας και των θεσμών.  Όσων δηλαδή με λύσσα πολέμησε πέντε χρόνια και συνεχίζει να πολεμά ο κος Χατζημάρκος.

SHARE
RELATED POSTS
Το παρελθόν διδάσκει, του Νίκου Βασιλειάδη
dark-2565771_960_720.jpg
Γράψτε τη δική σας ιστορία για το “Famous Blue Raincoat” και δείτε την δημοσιευμένη στο iPorta.gr
Ηλίας Καραβόλιας
Στασιμοχρεοκοπία, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.