Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συγχαρητήρια του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού για την άνοδο του ΔΙΑΓΟΡΑ

Spread the love

Ο ιστορικός ΔΙΑΓΟΡΑΣ επέστρεψε μετά  από πολλά χρόνια, εκεί όπου ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές για την επιμονή, την πίστη και την προσήλωση που επέδειξαν όλη τη χρονιά στο στόχο για την άνοδο στην Football league.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα όπως και στους φιλάθλους που δίνουν το “παρών” σε κάθε αγώνα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την ευχή και την προσδοκία για μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, αντάξια της ιστορίας του «γηραιού».

Ως αυριανή περιφερειακή Αρχή θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους τόσο σε αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα όσο και στην δημιουργία κατάλληλων υποδομών και ακαδημιών.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών συνεισφέρει στην ανάδειξη των αθλητών και στις ίσες ευκαιρίες για σταδιοδρομία και στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας, που πρέπει να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά.

SHARE
RELATED POSTS
Η λογική είναι μνησίκακη. Εκδικείται και Πρωθυπουργούς αν την περιφρονήσουν, του Πάνου Μπιτσαξή
Δεν υπάρχει νεκρή Αριστερά, του Γιάννη Πανούση
Κοροϊδεύοντας έναν δεκοχτούρο και άλλα πολιτικά παιχνίδια, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.