Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στράτος Καρίκης: “Μπορώ να εξασφαλίσω 5 εκ ευρώ μετά τις εκλογές για αθλητικές υποδομές”

Spread the love

5.000.000 ευρώ για αθλητικές υποδομές μπορεί να εξοικονομήσει ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ Στράτος Καρίκης

Ένα σεβαστό ποσό, της τάξεως των 5.000.000 ευρώ είναι αποφασισμένος να διαθέσει άμεσα για τις αθλητικές υποδομές του νησιού της Ρόδου, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ Στράτος Καρίκης αμέσως μετά το τέλος των Δημοτικών εκλογών. Είναι μια από τις σημαντικές δεσμεύσεις της παράταξης αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι τον αθλητισμό τον έχει σε υψηλή προτεραιότητα.

Είναι χρήματα που θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας και όχι τυχαία ή με βάση κριτήρια …δημοσίων σχέσεων όπως σε αρκετώς των περιπτώσεων συμβαίνει. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ποτέ μια σοβαρή αξιόλογηση προτεραιοτήτων για τις πραγματικές αθλητικές ανάγκες και της κάθε περιοχής αλλά και όλου του νησιού συνολικά.

Έως τώρα συχνά πυκνά για προεκλογικούς λόγους έχουν δοθεί υποσχέσεις για την δημιουργία γηπέδων και γενικώς έργων που ούτε με το περιβάλλον ταίριαζαν ούτε και ήταν απαραίτητα. Ο καθένας έταζε κατά το δοκούν για να εισπράξει από τον κόσμο ψήφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα γήπεδα 5Χ5 που πριν κάποια χρόνια άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν …μανιτάρια σε όλη τη Δωδεκάνησο. Τα περισσότερα από αυτά αυτή τη στιγμή ρημάζουν. Έγιναν σε περιοχές που δεν είχαν πραγματική ανάγκη για 5Χ5 αλλά για την ανάπτυξη άλλων αθλημάτων.

Η παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ θέλει να βάλει τον αθλητισμό στις σωστές βάσεις προκειμένου να υπάρξει σωστή και ορθόδοξη ανάπτυξη όλων των αθλημάτων. Είναι απαραίτητο να δοθούν λύσεις που θα βοηθήσουν στο σύνολο του το νησί να πετύχει αυτό που ονειρευόμαστε. Να αλλάξει δηλαδή σελίδα και να πάει σταδιακά πολλά βήματα μπροστά.

Η παράταξη του Στράτου Καρίκη έχει έτοιμο πλάνο και προτείνει:

  1. Την δημιουργία μιας ομάδας – επιτροπής, που θα είναι υπεύθυνη ουσιαστικά για την …αθλητική χαρτογράφηση όλου του νησιού. Θα γίνει επίσκεψη σε όλες τις περιοχές προκειμένου να γίνει μια σωστή μελέτη με βάση τις ρεαλιστικές αθλητικές ανάγκες.
  2. Την ανοιχτή συζήτηση με τους υπεύθυνους όλους των αθλητικών σωματείων για να διαπιστωθούν οι πραγματικές ανάγκες και τα ρεαλιστικά προβλήματα τους. Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο μπορούν να παρθούν σωστές αποφάσεις.
SHARE
RELATED POSTS
Δυο πρωθυπουργοί υπέρ Μεϊμαράκη – και στο βάθος οικουμενική;, του Γιάννη Σιδέρη
Η κρήνη της Πηγής Ουμαχανής και η Ελένη Τοπαλούδη, της Ελένης Καραγιάννη
Ασθμαίνοντας, του Νίκου Σταθόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.