Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Στην υγειά του Σπύρου…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Με το που διαπίστωσαν οι δύο πλευρές ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους, ιδού που η αρχική συμφωνία επανέρχεται σε ισχύ με συνοπτικές διαδικασίες.

Από το συνεχές ρεπορτάζ (κυρίως του λεγόμενου κουτσομπολιού), οι θαυμαστές του δημοφιλούς ηθοποιού πληροφορήθηκαν ότι ο «ισόβιος» παρουσιαστής (που έλεγε ο μακαρίτης ο Γιώργος Σκούρτης) τού «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μέσω της παραγωγής, κατάφερε –από Παρασκευή που τον είχαν υποβιβάσει- να επιστρέψει στο αγαπημένο του Σάββατο.

Με ποιο επιχείρημα;

Ότι  τα νούμερα βρέθηκαν σε πτωτική τροχιά. Μιλάμε για πολύ ισχυρό επιχείρημα, αφού τα «νούμερα» στην τηλεόραση μετράνε περισσότερο όλων. Όπως και η παρουσία ανταγωνιστών… Ο Αλαφούζος, προφανώς έβαλε κάτω τα «νούμερα», αντελήφθη τι πρέπει να κάνει και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Όσο για το «δωράκι» του ηθοποιού στο αφεντικό; Το όνομά της ΠΑΟΛΑ. Την οποία –υποθέτω έστω ντυμένη χειμωνιάτικα λόγω του κρύου…- θα απολαύσουν οι θαυμαστές της μέσω του «Σκάϊ». Οπότε, θα ζήσουν αυτοί καλά (με τα κέρδη που θα αποκομίσουν από διαφήμιση κλπ.) και εμείς καλύτερα (κυρίως αν κάποιος διπλανός δίαυλος έχει την ίδια ώρα κάποια σημαντική ταινία, με ενδιαφέρον- το λέω αυτό διότι προχθές παρακολούθησα την πιο ποιητική ταινία του Αγγελόπουλου «Ταξίδι στα Κύθηρα» κι’ ένοιωσα να με στοιχειώνουν τα δράματα που άφησε πίσω του ο Εμφύλιος).

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Αη Βασίλη… μαγεία και πίστη να μας φέρεις, της Δρ Ματίνας Σωτρίλλη
Γραφειοκρατίας το ανάγνωσμα… Το θαύμα του ελεγκτικού ΕΦΚΑ…, του Δρ Πάνου Καπώνη
Αγουροξυπνημένος κι άκεφος, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.