Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στην “ΠΑΝΑΚΕΙΑ ” παραχωρήθηκε το Φυτώριο Ρόδου από το Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης για την εξυπηρέτηση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα

Spread the love

Την παράδοση του ακινήτου που διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Φυτώριο Ρόδου, στην «ΠΑΝΑΚΕΙΑ», πραγματοποίησε επισήμως ο ίδιος ο Υπουργός κ. Βαγγέλης Αποστόλου σήμερα, 17 Απριλίου, με την ευκαιρία της εδώ παρουσίας του για το αναπτυξιακό συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Μεταξύ του κου Αποστόλου και του προέδρου της “Πανάκεια” κου Πλατή Αναστάσιου υπεγράφη η παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται το Υπουργείο στη μη κερδοσκοπική Εταιρία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» για να τις χρησιμοποιήσει προς εξυπηρέτηση ατόμων με ποικίλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η “Πανάκεια” εδώ και δεκαπέντε χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης της ψυχικής ασθένειας, φροντίδας, αντιμετώπισης και ψυχοκοινωνικής επανένταξης, υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης της άνοιας και δη της άνοιας τύπου Alzheimer’s σε εκατοντάδες κατοίκους της Ρόδου, μέσω των δομών που λειτουργεί με το ειδικευμένο προσωπικό της υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ως εκ τούτου αποφάσεις σαν τη σημερινή διευκολύνουν σημαντικά το έργο μας που αφορά την προαγωγή της ψυχικής υγείας και αντιμετώπισης της άνοιας στο νομό Δωδεκανήσου και ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό.

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος: Εκδήλωση για τις Δερματοπάθειες από τον Δήμο Ρόδου
“Η τσάμπα πολιτική μαγκιά του κ Χατζημάρκου αποδεικνύει ότι δεν αντιλαμβάνεται τη θεσμικότητα και την σημασία του ρόλου του.”Απάντηση “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” στην ΠΝΑι
11328840_10205086581700006_1934157750_n.jpg
Ρόδος: Σχολή Χορού “Έλλη Παρασκευά” – Εκδήλωση το Σάββατο και την Κυριακή 20 & 21 Ιουνίου στην Μεσαιωνική Τάφρο!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.