ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στα σχολεία της Ρόδου ο Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος για τους αγιασμούς [εικόνες]-Σχολικές τσάντες σε μαθητές από το Δήμο Ρόδου

Spread the love

Φωτογραφία άρθρου: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ. Δημήτρης Γάκης , Βουλευτής Δωδ/σου – Φώτης Χατζηδιάκος, Δήμαρχος Ρόδου

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ Ανδρέας Μαρίνος, Πρόεδρος Α’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου

Μητροπολίτης Ρόδου κκ Κύριλλος Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ

Φωτογραφία: Νικόλας Νανέβ Χαράλαμπος Κόκκινος, Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

Στα σχολεία της Ρόδου ο Δήμαρχος για τους αγιασμούς

 Στον Αγιασμό της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, σε σχολικές μονάδες, παρέστη ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τις τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου στα σχολεία της Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τη βελτίωση των σχολικών αιθουσών.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Μανδρακό, την αντιδήμαρχο Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη, τον πρόεδρο της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κούρτη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μίλτο Παγκά, την πρόεδρο της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελπίδα Ατσίδη και την τοπική σύμβουλο  της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Φωτεινή Καράμπελα, ο κος Χατζηδιάκος παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στα σχολικά συγκροτήματα της: Ακαδημίας, Καζουλείου, Καπνοβιομηχανίας και Βενετοκλείου που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ Κύριλλος και στη συνέχεια συνομίλησε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές  καλή και δημιουργική σχολική χρονιά η οποία επιτυγχάνεται με το ζήλο και την εποικοδομητική συνεργασία μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας και δήλωσε συγκεκριμένα: «Χωρίς κόπο και θυσίες δεν μπορούμε να επιτύχουμε τίποτα στη ζωή. Η γνώση καθιστά τον άνθρωπο δυνατό και ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα του παρουσιαστούν».

  Σχολικές τσάντες σε μαθητές από το Δήμο Ρόδου

 Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία απέστειλε σε σχολεία της πόλης και των χωριών 400 σχολικές τσάντες. Οι τσάντες που περιλαμβάνουν και σχολική ύλη θα μοιραστούν στους μαθητές με ευθύνη των διευθυντών των σχολείων.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής  δράσης του Δήμου Ρόδου προκειμένου να διευκολύνει οικογένειες με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουν.

Ο δήμαρχος Ρόδου, ευχαριστεί τους επιχειρηματίες του νησιού που συνδράμουν κάθε προσπάθεια του Δήμου όποτε αυτό τους ζητηθεί και δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών που σε ένα δύσκολο οικονομικό τοπίο δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη

SHARE
RELATED POSTS
Κύριε Αυγενάκη, τι κρύβεται πίσω από την απόφαση αποκλεισμού της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ;, του Φώτη Χατζηδιάκου
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 45ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Pane di capo: με σπιτικό φαγητό σε πακέτο και δυο νέα καταστήματα καλωσορίζει τη νέα χρονιά – Λ.Ρόδου-Λίνδου & Λ.Κρεμαστής

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.