Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σοφία Παυλίδη: «Απομονώνοντας λέξεις, το Γραφείο τύπου της ΠΝΑι περνά μηνύματα θολά. Θλίψη για το επίπεδό τους”

Spread the love

Η Σοφία Παυλίδη είναι Παιδοψυχολόγος και Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου και τον κο Μανώλη Γλυνό. 

Εδώ το βιογραφικό της.

Ανακοίνωση της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Σοφίας Παυλίδη 

 «Η δημόσια λογοδοσία της εξουσίας είναι υποχρέωση στη Δημοκρατία»

 

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες  εικόνων ντροπής από την κλειστή οδική διάβαση δίπλα από τη γέφυρα Κρεμαστής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας . Ως πολίτης και  υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» έθεσα δημόσια και επώνυμα απλά αλλά καίρια ερωτήματα. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκα:

Πώς είναι δυνατόν, κατά την διακοπή της κυκλοφορίας λόγω υπερχείλισης με νερά και λάσπη από τον Κρεμαστινό ποταμό, να μην έχει εκδοθεί προειδοποιητική ανακοίνωση προς τους πολίτες;

Πώς είναι δυνατόν, αφού το γραφείο τύπου της Περιφέρειας παρουσιάζει συστηματικά  χορηγούμενα άρθρα συμβούλων της με προεκλογικό περιεχόμενο, στην περίπτωση της κακοκαιρίας να μην πράττει το ίδιο;

Πώς είναι δυνατόν, σε ένα ζήτημα μέγιστης σημασίας για την προστασία και την οδική ασφάλεια των πολιτών να μην επιδεικνύεται η ίδια επικοινωνιακή τακτική;

Πώς είναι δυνατόν, να χρησιμοποιείται το εθνόσημο του γραφείου τύπου της Περιφέρειας για να δώσει κύρος σε προσωπικά άρθρα πολιτικού περιεχομένου και όχι σε ζητήματα υπηρεσιακού περιεχομένου;

Αντί για πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματά μου, επέλεξαν να με στοχοποιήσουν προσωπικά και να απευθύνουν ύβρεις προς την παράταξή μας.

Ήταν τόσο προφανής η αδυναμία να δώσουν επαρκείς απαντήσεις, που επέλεξαν να περικόψουν  την φωτογραφία της ανάρτησής μου από το δημόσιο προφίλ ώστε να μην αποτυπώσουν το σύνολο του σχολίου μου.

Ως γυναίκα, μητέρα και επιστήμονας θλίβομαι για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου που έχει επιλέξει το γραφείο τύπου της Περιφέρειας.

Δεν αναμένω καμία απάντηση στα ερωτήματά μου, αφού προφανώς δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις…

  Με εκτίμηση

 Σοφία Παυλίδη

Παρακάτω σας παραθέτω ολόκληρη την δημοσίευσή μου καθώς και την επεξεργασμένη αναπαραγωγή της από το γραφείο τύπου.

“Διαπίστωσα σήμερα με λύπη ότι το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας προτίμησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα μας ώστε να προβάλλει προεκλογικό άρθρο υποψηφίου της (χορηγούμενο) και δεν είδαμε πουθενά μια επισήμανση, όπως οφείλει, για τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το νησί μας…. Πόσο κρίμα να πληρώνουμε την αγωνία τους να παραμείνουν στην εξουσία, πόση αδιαφορία για τα πραγματικά μας προβλήματα….

SHARE
RELATED POSTS
Ο “Αγώνας” τώρα δικαιώνεται!, του Γιώργου Σαράφογλου
Για τον καθόλου “Πέρα Βρέχει” Στάθη της Μέθεξης, της Τζίνας Δαβιλά
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 8ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.