Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σοφία Κουφομανώλη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για το κοινό αίσθημα πολιτιστικής ευθύνης για το νησί μας”

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 «Μια ευαισθητοποιημένη παρουσία στα κοινωνικά ζητήματα, στα πολιτιστικά και στη Μεσαιωνική μας Πόλη. Προσθέτουμε μια ακόμη ακούραστη συνεργάτη στην παράταξή μας. Η βοήθεια σου στην επόμενη θητεία θα είναι πολύτιμη ώστε να πάμε τον τόπο μας ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Σοφία Κουφομανώλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
«Είμαι περήφανη για την πόλη που γεννήθηκα και ζω. Πάντα δούλευα ανιδιοτελώς για την «εικόνα» της. Άλλωστε το ξέρουν τόσοι πολλοί. Η πρόταση του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου για την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τιμά και ενισχύει περισσότερο το αίσθημα της ευθύνης μου στην προσπάθεια αναβάθμισης του πολιτιστικού μας επιπέδου, και της βελτίωσης της καθημερινότητάς μας. Γιατί από καλύτερες θέσεις μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο και την δραστηριότητα που είχαμε πριν. Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους».

Mε εκτίμηση,
Σοφία Κουφομανώλη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σοφία Κουφομανώλη γεννήθηκε το 1971 και ζει στην πόλη της Ρόδου. Ο πατέρας της Παντελής Κουφομανώλης κατάγεται από την Τήλο και η μητέρα της Ειρήνη Καρβασέλια (Μακρή) από την Κρεμαστή της Ρόδου. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας και μητέρα δύο 20χρονων αγοριών. Ιδιωτική υπάλληλος και κατά περιόδους εργάζεται και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από τα επιδοτούμενα προγράμματα ανεργίας του ΟΑΕΔ .Με την μεγάλη εμπειρία που απέκτησε στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, δημιούργησε το 2018 , με την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας ,την Ομάδα Παραδοσιακού χορού με δωρεάν συμμετοχή των πολιτών. Η ομάδα συμμετέχει σε εορταστικές και επετειακές κοινωνικές εκδηλώσεις, με φορεσιές από όλη την Ελλάδα. Ως υποψήφια σύμβουλος θέλει να συμβάλει στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης και στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Από το 2004 Τοπική Σύμβουλος Δ.Δ.Κοντοδεσποτίου, Δήμου Μεσσαπίων, Εύβοιας Γραμματέας, Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κοντοδεσποτίου. Συμβασιούχα υπάλληλος 2004-2009(Δήμος Μεσσαπίων),ΚΕΠ Νομαρχίας Ευβοίας, ΑΣΤΕ Ρόδου, Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε Ρόδου εκδήλωση γάμων -Πηγές Καλλιθέας, Δήμος Ρόδου 2014 ως και 2019 (κατά περιόδους). Γραμματέας Ασφαλιστικών Εταιριών Ελληνοβρετανική και International Life. Αναβίωση εθίμου Κυριακής του Πάσχα Δ.Δ.Κοντοδεσποτίου, αναπαράσταση εθίμου της Γιορτής του Κλύδωνα Κοντοδεσπότι Ευβοίας και Δ.Δ. Λαέρμων. Χορεύει παραδοσιακούς χορούς από το 1984 που ξεκίνησε από το Λύκειο Εληνίδων Ρόδου και σε διάφορους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή και σε σεμινάρια άλλων περιοχών. Διδασκαλία παραδοσιακών χορών στις: Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου, Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων, Σύλλογος Τηλίων Ρόδου και από 11/2018 ως σήμερα ομάδα χορού πολιτών, Δήμου Ρόδου, ΚΑΠΗ Ρόδου Παλιάς Πόλης.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #SofiaKoufomanoli

https://www.facebook.com/sofiakoufomanoli

SHARE
RELATED POSTS
Ο Βοναπαρτισμός του Αλέξη και ο Μιθριδατισμός των βουλευτών του, του Γιάννη Σιδέρη
Πόσες “σταγόνες” ακόμα; How many more drops?, του Γιώργου Σαράφογλου
Ο απολογισμός της επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.