Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σκότωσε τη μητέρα της. Θα την αθώωνα…, της Κικής Τσακίρη

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, «Πηγές Καλλιθέας»

και  Pane di capo στη Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

Η Κική Τσακίρη είναι οικονομολόγος και πάσχει από τη Νόσο ALS ή του Κινητικού Νευρώνα (Πλάγια Μυοατροφική Σκλήρυνση)

 16417_10203171159420463_3261188934224471284_n.jpg

Σκότωσε την μητέρα της γιατί κουράστηκε να την φροντίζει. Εγώ θα την αθώωνα.  Με τα πενιχρά αναπηρικά επιδόματα δεν γίνεται φροντίδα. Χρειάζεται οργανωμένα συνεργεία φροντιστών τύπου Σουηδίας . Χώρισα τον άνδρα μου επειδή δεν άντεχε την φροντίδα μου. Τον ξυπνούσα γιατί χρειαζόμουν αναρρόφηση. Έπρεπε να πάει πρωί στη δουλειά. Με έβριζε από απόγνωση και δεν το άντεχα. Σταμάτησα τον αγαπημένο νοσηλευτή γιατί του έγινα βραχνάς.  Είναι σχεδόν αδύνατον να φροντίζεις κάποιον  βαρειά άρρωστο μακροπροθεσμα και όλη μέρα. Αν δεν έχω να πληρώνω  φροντιστές, θα ευχόμουν κάποιον να  με σκότωνε softly. Δεν θα ‘θελα με κανένα τρόπο να σκλαβώσω τα παιδιά μου .

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

Η είδηση:

Έγκλημα στο Γουδί: Η κόρη σκότωσε τη μητέρα της

Μία 68χρονη γυναίκα – η κόρη του θύματος – αποκαλύφθηκε ότι είναι η δράστις της δολοφονίας της 92χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από διερχόμενους χθες το απόγευμα σε πεζοδρόμιο στο Γουδί

Η σορός βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα και, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση.

Η 68χρονη γυναίκα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της μητέρας της και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η δράστις υποστήριξε, ότι σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της γιατί έπασχε από άνοια και δεν άντεχε άλλο να την βλέπει να υποφέρει.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

SHARE
RELATED POSTS
Κώστας Λεφάκης: ξαναδιαβάστε ό,τι έγραψε στην Πόρτα για ελληνοτουρκικά, κορονοϊό, Η.Π.Α, Ρωσία, Κύπρο (αρχείο Μάρτιος 2020)
Δεν υπάρχουν χαμένοι παράδεισοι, του Νίκου Βασιλειάδη
Οι μετασχηματισμοί της πολιτικής, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.