Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σε debate προσκαλεί τους υποψήφιους περιφερειάρχες ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, με το παρόν δελτίο τύπου αλλά και με δημόσιες δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. όπου φιλοξενήθηκε σήμερα 22.5.2019, καλεί σε δημόσιο διάλογο (debate) τους πέντε (μαζί με τον ίδιο) υποψηφίους περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου.

 

Προσωπικά δηλώνει ότι δε βάζει «όρους», ούτε επιλέγει το μέσο ενημέρωσης που θα διοργανώσει το δημόσιο διάλογο, ούτε έχει προτίμηση για τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν.

Θεωρεί ότι στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, της Δημοκρατίας και της ορθής ενημέρωσης των πολιτών, πρέπει να διεξαχθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου η κοινωνία μας να εξάγει και τα σωστά συμπεράσματα.

Ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», ζητά να προσέλθουν όλοι οι συνυποψήφιοι περιφερειάρχες (ακόμα κι αυτοί που εκφράζουν τα άκρα) και αναμένει τη δημόσια απάντησή τους στη δημόσια πρόσκληση που καταθέτει, ώστε αυτός να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 24.5.2019 που υπάρχει η δυνατότητα.

Τα θέλουμε όλα στο φως και σεβόμαστε την αλήθεια και υπηρετούμε τους δημοκρατικούς θεσμούς.

SHARE
RELATED POSTS
Δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος: “Αναβαθμίσαμε τον φωτισμό στην Ιερά Μονή Σωτήρος Μαριτσών”
.jpg
Επιτέλους εγκρίθηκε το ξύλινο πεζοδρόμιο στα Παλιά Σφαγεία από το Κ.Α.Σ., του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Ας διάλεγες το σωστό ποίημα.., του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.