Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σε όποιον επισκέπτη δεν αρέσει η ελληνική κουλτούρα, να πάει αλλού, του Αντιναυάρχου ε.α. Αλέξανδρου Θεοδοσίου

Spread the love

Ο Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου είναι Αξιωματικός του Π.Ν ε.α.,  πρώην ΥΓΕΕΘΑ και νυν Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μεσσαπίων Ψαχνών Εύβοιας.

 

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα γύρω από το μεταναστευτικό , εκτιμώ ότι ο μέσος Έλληνας είναι σαστισμένος, σοκαρισμένος και εν κατακλείδι απογοητευμένος. Στην πλειοψηφία του ψήφισε μια κυβέρνηση για την οποία πίστεψε ότι θα βάλει μια τάξη παντού. Μέχρι τώρα πλην της επαναφοράς της γραβάτας , ο πολίτης βλέπει σπασμωδικές κινήσεις σε όλους τους τομείς, με μια κυβέρνηση να διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα και ψεύτο ενοχές απέναντι στην αριστερά!

Όταν η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο με τις ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών, όταν επιχειρείται βιαιος εποικισμος και αλλοίωση πληθυσμού, όταν οι δανειστές σου υπενθυμίζουν ότι έχεις μια οικονομική θηλειά στο λαιμό (200 δις ευρώ υπενθυμίζει ο Ρεγκλινγκ ότι μας έχουν δανείσει και τα θέλουν πίσω) είναι μεγάλη ανοησία να κατατριβεσαι με το χοιρινό και το αλκοόλ. Μια λύση υπάρχει τώρα για να αλλάξει η κατάσταση, άμεση προσφυγή στον λαό και δημοψήφισμα. Με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πας σε όλους τους Διεθνείς οργανισμούς και ζητάς να πάρουν όλοι οι οργανισμοί θέση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα. Στην οποία συνδιάσκεψη γίνει θα πρέπει να είμαστε σταθεροί στην άποψη μας και επιτέλους αποφασιστικοί.

Δεν είμαστε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών ούτε πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης. Πρόσφατα τιμήσαμε την γενιά της πατρίδας μας που ενάντια στην λογική αντιστάθηκε στον άξονα. Τώρα είναι η ώρα η δικη μας. Σαν Έλληνες έχουμε βιώσει τους διωγμούς στο πετσί μας πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε φιλάνθρωποι πέραν του δέοντος όχι όμως και κορόιδα. Όποιος έρχεται εδώ χωρίς χαρτιά αλλά με πανάκριβο κινητό , έχει φύγει άμεσα. Και όσοι κριθεί ότι πρέπει να μείνουν , συμμορφώνονται και σέβονται απόλυτα την κουλτούρα του οικοδεσπότη. Οι παππουδες μας και οι γονείς μας θυσιάστηκαν, μάτωσαν και ίδρωσαν να παραδώσουν την χώρα με τις αρχές και αξίες που ξέρουμε και κυρίως Μια χώρα Χριστιανική. Σε όποιον επισκέπτη δεν αρέσει η κουλτούρα μας υπάρχουν 57 χώρες μουσουλμανικές αραιοκατοικημένες όπου τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες για φιλοξενία. Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, οι ανεπαρκείς να πάνε σπίτι τους και οι ικανοί να βγουν μπροστά. Η ιστορία είναι αδέκαστη και αμείλικτη.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Xristos Magoutas
Η (Νέα) Δημοκρατία θα νικήσει…Ήτοι κόμματα εξουσίας και μικρά κόμματα, του Χρήστου Μαγγούτα
“Locked-out”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Τιμωρίες – αλχημείες, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.