Πόρτα στην Πολιτική

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την ψήφο των Αποδήμων

Spread the love

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

 (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας) Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. 

Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519


ΑΘΗΝΑ. Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, τέθηκε σήμερα το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των εκλογέων που βρίσκονται εκτός ελληνικής επικράτειας».

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 14.00 της 18ης Νοεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opengov.gr/ypes/?p=7074

Σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει: «Μετρώντας ήδη περισσότερα από 40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, με το παρόν νομοσχέδιο, το οποίο αποτέλεσε προϊόν ουσιαστικού διαλόγου και συγκλίσεων μεταξύ όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων -όπως, άλλωστε, ορίζει το Σύνταγμα- επιχειρείται η ενίσχυση της ίδιας της λειτουργίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Συμβάλλει στην έκφραση της κορυφαίας λειτουργίας της Δημοκρατίας, αυτή της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, με όρους ισότητας και ισονομίας.

Σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια, καλείται κάθε Έλληνας πολίτης να συνεισφέρει, καταθέτοντας τις προτάσεις του για τη βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος», καταλήγει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

SHARE
RELATED POSTS
26-81422Schaeublew.jpg
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί θρησκείας- Εγκώμιο για Ομπάμα, αιχμές για Τραμπ
Γιώργος Τσούνης, ο φίλος του Μπάιντεν στην Ελλάδα, του Αντώνη Η. Διαματάρη
Άντε και χαιρετίσματα στον λόρδο ‘Ελγιν…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.