ΕΥ ΖΗΝ

Σεπτέμβρης 2023 , της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Ένας σημαντικός μήνας βρίσκεται μπροστά σας τον Σεπτέμβριο του 2023, αλλά θα εξακολουθεί να κινείται με πιο αργούς ρυθμούς. Τους τελευταίους μήνες, διασταυρωθήκαμε με ανθρώπους από το παρελθόν ή διαπιστώσαμε ότι καταστάσεις επέστρεψαν για να κλείσουν ή να κάνουν μια νέα αρχή. Τον Σεπτέμβριο του 2023, θα πρέπει να καταλάβουμε αν οι αποφάσεις που πήραμε είχαν σκοπό να μείνουν και να διαρκέσουν ή αν απλώς βλέπαμε τη ζωή μέσα από ροζ γυαλιά. Θα δοθεί επίσης μεγάλη έμφαση στις συνεργασίες και τις σχέσεις αυτό το μήνα, γεγονός που μπορεί να μας επιτρέψει να δούμε ευτυχή ανάπτυξη – ή μπορεί αντίθετα να μας κάνει να αντιμετωπίσουμε εντάσεις που αναβλύζουν από κάτω από το ραντάρ. Ευτυχώς, αυτός ο μήνας θα είναι μάλλον ευχάριστος, καθώς έχουμε ευκαιρίες να είμαστε παραγωγικοί, αλλά και να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή στη στιγμή.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη παραμένουν ανάδρομοι για το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο Ερμή-Δία επανέρχεται, αλλά η θετική επίδρασή του εξασθενεί λίγο καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ωστόσο, αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή ημέρα από την άποψη της ανάδρομης πορείας.

Η 08/09 είναι ευλογημένη με προσωπική και επαγγελματική τύχη, με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον Δία στον Ταύρο να σχηματίζουν τρίγωνο. Ευνοούνται όσοι έχουν την εικοστή μοίρα των γενεθλίων τους στον Ταύρο, την Παρθένο, τον Αιγόκερω, τον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τους Ιχθύς ή των οποίων ο Ωροσκόπος ή/και οι πλανήτες βρίσκονται μεταξύ της 13ης και της 17ης μοίρας αυτών των ζωδίων.

Στις 25/09 επαναλαμβάνεται το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή από την Παρθένο και του Δία από τον Ταύρο, αλλά αυτή τη φορά ο Ερμής βρίσκεται σε σωστή πορεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας, ιδίως όσον αφορά την αγορά τεχνολογίας, των μεταφορών, της εκπαίδευσης και των ταξιδιών. Προτιμώνται όσοι έχουν γεννηθεί στις 20 του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερω, του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή τους πλανήτες τους μεταξύ 12 και 17 μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Τα ζώδια της γης και του νερού συνεχίζουν να επωφελούνται από τις εισροές του Δία στον Ταύρο. Τα ενθαρρύνουν να προχωρήσουν και να αδράξουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Άλλωστε, τους φέρνει καλύτερη αυτοπεποίθηση, άνεση και τον πραγματισμό που τους κάνει επιτυχημένους. Ωστόσο, από τις 5 του μήνα, ο Δίας κάνει το ίδιο πράγμα με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Όσο για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, εξακολουθούν να έχουν την υποστήριξη της Αφροδίτης στον Λέοντα, η οποία συνδέεται με τον Άρη στον Ζυγό. Ωστόσο, ο πλανήτης του έρωτα έχει κάνει αναστροφή από τον περασμένο μήνα και τελειώνει στις 16 του μήνα. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να δημιουργήσει αβεβαιότητες, παρεξηγήσεις και κακή επικοινωνία. Έτσι, αν στο πρώτο μέρος αυτού του μήνα, οι επιθυμίες σας δεν εκπληρώνονται, μην πανικοβάλλεστε! Περιμένετε με ψυχραιμία και, κυρίως, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κυριευτεί από αμφιβολίες. Από τις 16 του μήνα, τα πράγματα επανέρχονται στην κανονικότητα. 

Παρόλο που οι ενέργειες αυτές είναι ευνοϊκές, κάποιοι ιθαγενείς μπορεί να έχουν κάποια εμπόδια να ξεπεράσουν. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον Δία στον Ταύρο, αν θέλουν να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του Ερμή στην Παρθένο και του Κρόνου στους Ιχθείς, δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και τους χρόνους.Ερμή. Καθώς ο Ταύρος είναι ένα ιδιαίτερα αργό ζώδιο, αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να γίνει περίεργα αισθητή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι όλα προχωρούν με ταχύτητα σαλιγκαριού. Αυτή η επιβράδυνση μπορεί να είναι ανησυχητική για κάποιους, αλλά δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Αν διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν ξεκινούν όπως τα περιμένατε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Αδράξτε την ευκαιρία και προβληματιστείτε σχετικά με όσα έχετε αναλάβει. Μάθετε περισσότερα για το θέμα. Στις 16 του μήνα, με την ορθόδρομη επαναφορά του Ερμή, τα πράγματα θα αρχίσουν να τακτοποιούνται. Δεν θα είναι εκπληκτική, αλλά θα γίνει αισθητή η βελτίωση.

Με έξι πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, ο φετινός Σεπτέμβριος δεν είναι υποδειγματικός για ταχύτητα. Όλα θα αργήσουν για πάντα. Τις χειρότερες μέρες, κάποιοι θα ζαλίζονται. Μηνύματα, κλειδιά και χαρτιά θα χαθούν τη λάθος στιγμή. Πέρα από αυτό, η ανάδρομη πορεία προκαλεί καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε πιο προσεκτικά και να κάνετε ένα διάλειμμα για να αναπνεύσετε μετά από μια μακρά περίοδο δραστηριότητας. Συνιστά μια ανάλυση που αποφεύγει τα λάθη και η οποία, ως εκ τούτου, οδηγεί σε άνεση και ασφάλεια.

Κριός

Σας περιμένει ένας μάλλον ευχάριστος μήνας. Δεν διστάζετε να αναλάβετε το έργο σας και η αφοσίωσή σας αποδίδει καρπούς. Στον έρωτα, εκφράζετε πλήρως τα συναισθήματά σας. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Ένας μάλλον μελετηρός μήνας, πρέπει να αναθεωρήσετε τις μεθόδους σας, να προσαρμοστείτε σε ένα νέο πρόγραμμα, σε νέες ώρες. Θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά όταν τελειώσει η σχολική χρονιά. Θέλετε να έχετε εντατικές ανταλλαγές με τους συνεργάτες και τους συνομιλητές σας, τους οποίους προσπαθείτε να επηρεάσετε, να πείσετε για τη σημασία των ιδεών και των προτάσεών σας. Αν διακυβεύονται οικονομικά συμφέροντα, δεν σας λείπουν τα επιχειρήματα ή τα εφόδια για να συσπειρώσετε τους ανθρώπους στο πλευρό σας.

Τι θα σας εμποδίσει από το να αγαλλιάσετε; Οι πλανήτες φαίνεται να παρατάσσονται για να σας δώσουν μια τιμητική θέση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να προοδεύσετε, να πλουτίσετε και να δείξετε στους άλλους ότι είστε στο ύψος των περιστάσεων και ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας.

Αν αναρωτιόσασταν για την ερωτική σας ζωή, τη σχέση σας με τα παιδιά σας, αρχίζετε να λαμβάνετε σαφείς απαντήσεις που σας κάνουν να νιώθετε καλά, ειδικά από τη στιγμή που η οικονομική σας κατάσταση εξελίσσεται προς όφελός σας και έχετε όρεξη να περιποιηθείτε όσους αγαπάτε. Όχι πάρα πολύ, όμως.

Εξελίσσεστε σε ένα περιβάλλον που ευνοεί την άνοδό σας στην εξουσία. Χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας και η απόδοσή σας αποδίδει. Μην πετάτε χρήματα στα σκουπίδια. οι διαπραγματεύσεις εξελίσσονται προς όφελός σας, η καλή σας θέληση αποδίδει καρπούς. Επωφελείστε από ένα κλίμα που ευνοεί την ανάπτυξή σας. Είτε πρόκειται για οικονομικά είτε για ταλέντα, οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα. Μην είστε υπερβολικά άπληστοι, υπερβολικά απαιτητικοί. Οι πρωτοβουλίες σας αποδίδουν καρπούς. Κάνετε χρήσιμο έργο και επωφελείστε από αυτό. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας προκειμένου να κερδίσετε πόντους. Στον έρωτα, κάποια ερωτήματα αρχίζουν να απαντώνται.

Ταύρος

Χρησιμοποιήστε τον μήνα για να φτιάξετε το μέλλον σας. Μη διστάσετε να κάνετε σπατάλες, αλλά αποφύγετε να ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας.

Δεν τίθεται θέμα να αναμειχθεί με το πλήθος, να περάσει απαρατήρητος. Θέλεις να αποπλανήσεις. Αν κάποιοι από εσάς ξεκινούν έναν νέο κύκλο έκφρασης, άλλοι ψάχνουν να απελευθερωθούν από τους δεσμούς και τους τρόπους του παρελθόντος. Αυτός θα είναι ένας ενεργός, γεμάτος φυσαλίδες μήνας, όπου δεν είναι πιθανό να βαρεθείτε.

Ο Δίας εξυψώνει τον ενθουσιασμό σας, τη δίψα σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ιστορία, ενώ ο ουρανός ενισχύει τη δημιουργική σας ενέργεια και την επιθυμία σας να εντυπωσιάσετε τη γκαλερί. Αυτό το πλαίσιο σας απογειώνει από το έδαφος και κατά συνέπεια ενισχύει την πίστη σας στην ύπαρξη και στις δικές σας δυνάμεις.

Χαρισματικός, πολυλογάς, απόλυτα γοητευτικός, αφήνετε το στίγμα σας στα μυαλά και τις καρδιές. Ένας νέος κύκλος επέκτασης ξεκινά και είστε ενθουσιασμένοι με αυτόν. Αν σκοπεύετε να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, αποφύγετε την υπέρβαση του προϋπολογισμού.

Σε σχέση με το ζευγάρι: σας βρίσκουν ακαταμάχητους, σας ευχαριστούν. Έχετε την εντύπωση ότι η ζωή ανοίγεται διάπλατα, ότι όλα είναι και πάλι δυνατά. Μην το εκμεταλλευτείτε αυτό για να πετάξετε τα χρήματα από το παράθυρο

Ελεύθερος/η: ήρθε η ώρα να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Μπορείς να αποπλανήσεις όποιον θέλεις και το αστρικό κλίμα είναι ιδανικό για να πετύχεις διάνα, να μην ξεπεράσεις τις δυνατότητές σου.

Αν ζητήσετε, θα λάβετε. Βασιστείτε στα περιουσιακά σας στοιχεία για να κάνετε εντύπωση στον κόσμο και να τον πείσετε να ποντάρει πάνω σας. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στα επιχειρήματά σας. δημιουργικοί, εμπνευσμένοι και προικισμένοι στο να αναδεικνύετε τα ταλέντα και τις αρετές σας, τραβάτε την προσοχή. Θα χρησιμοποιήσετε τη λάμψη και την ευγλωττία σας για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη και να μετατρέψετε τους συνομιλητές σας σε ένθερμους θαυμαστές. Αυτή είναι μια ευκαιρία για ραγδαίες και ευεργετικές εξελίξεις, που δεν πρέπει να χάσετε. 

Δίδυμος

Ο μήνας κινείται με την ταχύτητα του φωτός, με τόσες πολλές ιδέες στο μυαλό σας και πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για το μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον σας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Οι ανταλλαγές με τα αδέλφια γίνονται πιο ρευστές. Ορισμένες ερωτήσεις απαντώνται και η ροή είναι καλύτερη. Επικοινωνείτε, εξηγείτε, πείθετε και μπορείτε να βασιστείτε στη δύναμη της αποπλάνησης και στον επιθετικό σας δυναμισμό για να συσπειρώσετε τις ψήφους. Θα εξασφαλίσετε τα νώτα σας και θα προετοιμάσετε αυτό που θα πάρει σάρκα και οστά το αργότερο μέχρι το 2024.

Δεν σας λείπει η γοητεία για να πείσετε τους γύρω σας ότι τα σχέδιά σας είναι στέρεα και ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα καλό θα ήταν να σας ακολουθήσουν στην περιπέτεια. Ένας μεταδοτικός ενθουσιασμός και μια αδιαμφισβήτητη θέληση είναι τα προσόντα σας για να περάσετε έναν εξαιρετικό μήνα. τα διακριτικά σχέδια εξελίσσονται θετικά και αφορούν την προσωπική και οικογενειακή σας εξέλιξη. Θα διαχειριστείτε με ευκολία τη διαχείρισή σας για να βελτιώσετε σύντομα τις συνθήκες διαβίωσής σας. Μην ωραιοποιείτε την εικόνα για να μην απογοητεύσετε κανέναν. σε ζευγάρι: επικοινωνείτε με την οικογένειά σας για την πρόθεσή σας να κλείσετε τις γραμμές γύρω από ένα σχέδιο που προετοιμάζετε προσεκτικά και θα προκύψει τον επόμενο χρόνο, ίσως ένα παιδί που θα έρθει ή μια επένδυση σε ακίνητα.

Ελεύθερος/η: Το ρεύμα περνάει καλά ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου, κάνεις όνειρα όσους μοιράζονται τις προοπτικές με τις οποίες τους συνδέεις. Ένα κλίμα εμπιστοσύνης που δεν πρέπει να αλλοιωθεί από υπερβολικές υποσχέσεις.

Αν δεν έχετε χρήματα για να χρηματοδοτήσετε τα έργα σας, απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους και λάβετε την υποστήριξή τους. Μη ζητάτε πολλά από αυτούς, γιατί μπορεί να σας θεωρήσουν απαιτητικούς. ακόμα και στη δουλειά, παραμένετε επικεντρωμένοι σε οικογενειακά θέματα που σας κινητοποιούν ψυχή τε και σώματι. Μπορείτε να βασιστείτε στη δημιουργική σας ενέργεια και στην ισχυρή σας θέληση να επιβάλλετε τις ιδέες σας για να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να αφήσετε εποχή.

Καρκίνος

Ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά είναι η ώρα να πιστέψετε στον εαυτό σας, να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να εμπλέξετε στην περιπέτεια αυτούς που αγαπάτε. Από την άλλη πλευρά, ηρεμήστε την καταναλωτική σας μανία.

Είσαι πολύ καλός στο να περνάς το μήνυμά σου με τρόπο που κάνει τη διαφορά. Είτε θέλετε να κάνετε κάτι που σας αρέσει, είτε να ανακαλύψετε εκ νέου το μέλλον σας, είτε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για αλλαγή, θα επιβάλλετε τις απόψεις σας σε μια οικογένεια που υποστηρίζει τις προσδοκίες σας. 

Μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό για να διατηρήσετε τη δημοτικότητά σας. θα επωφεληθείτε από μια καλή αφετηρία για να προχωρήσετε μπροστά και να εκτοξεύσετε ακόμη και τον εαυτό σας χωρίς καθυστέρηση. Ένα σχέδιο στο σχεδιαστήριο και συναρπαστικές προοπτικές θα σας χαρίσουν χαμόγελο. Μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα που πρέπει να διατηρηθεί, αποφεύγοντας να ρίξετε κατακόρυφα τα οικονομικά σας.

Είστε ενθουσιασμένοι με ένα σχέδιο και μιλάτε πολύ γι’ αυτό με την οικογένειά σας. Δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμοι και ανυπομονείτε να εμπλέξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα συναρπαστικά σας σχέδια. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, με κίνδυνο να βυθίσετε τον προϋπολογισμό.

Σαν ζευγάρι: σας μαγεύουν οι κοινές προοπτικές. Κινητοποιείτε τους στενούς σας συγγενείς, οι οποίοι απαντούν παρόντες και σας συνοδεύουν στο βήμα σας, χωρίς να κάνετε προσευχές, αν δεν ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό που σας αναλογεί.

Ελεύθερος/η: θέλετε να μοιραστείτε με τους γύρω σας ένα σημαντικό σχέδιο που θα προσανατολίσει τη ζωή σας με άλλο τρόπο ή αλλού. Θα έχετε πλήρη υποστήριξη στα επιτεύγματά σας, αλλά μην πετάτε χρήματα στα σκουπίδια.

Δεν σας λείπει η θετική ενέργεια για να υπερασπιστείτε ένα έργο που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Είστε πιο ξεκάθαροι για την κατάσταση των οικονομικών σας, για τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας για να συγκεκριμενοποιήσετε τα σχέδιά σας. Έχετε όμως το νου σας στις επενδύσεις σας και στα έξοδα που πετάγονται από τα ράφια.

Λέων

Αυτός ο μήνας σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα, να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να εντυπωσιάσετε τη γκαλερί. Μια εξέλιξη, μια ανάπτυξη, που πρέπει να διατηρηθεί φροντίζοντας τις παραστάσεις σας και αποφεύγοντας να παίξετε το αστέρι.

Αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, να εκφράσετε τις δυνατότητές σας, ξεπερνάτε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε μια προαγωγή ή να αλλάξετε την κοινωνική και επαγγελματική σας μοίρα. Αν κάποιοι από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε οικονομικά εμπόδια, άλλοι απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσετε μπροστά. Αλλά αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πετύχετε το σκοπό σας. αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, να εκφράσετε τις δυνατότητές σας, ξεπερνάτε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε μια προαγωγή ή να αλλάξετε το κοινωνικό και επαγγελματικό σας πεπρωμένο. 

Αν κάποιοι από εσάς έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικά εμπόδια, άλλοι απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσουν μπροστά. Αποφύγετε όμως να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να πετύχετε το σκοπό σας. η γοητεία και η στοχαστικότητά σας θα αποδώσουν καρπούς και θα σας οδηγήσουν στο να επικεντρωθείτε στα ουσιώδη στον έρωτα, ακόμα κι αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η ομαλή λειτουργία των επαγγελματικών σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την επιρροή σας για να τις ενισχύσετε.

Σαν ζευγάρι: Αν αναρωτιόσασταν για τις δεσμεύσεις σας και τη νομιμότητα της σχέσης σας, αντλήστε τα σωστά διδάγματα από αυτές τις ερωτήσεις και αναθεωρήστε την προσέγγιση της σχέσης σας.

Ελεύθεροι: Πλησιάζετε τον έρωτα, ενισχυμένοι από τα διδάγματα που πήρατε από ένα βήμα προς τα πίσω, το οποίο σας επέτρεψε να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας, να καθορίσετε καλύτερα την εικόνα που θέλετε να δώσετε για τον εαυτό σας.

Παρθένος 

Η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς σας ανοίγει πόρτες, ένα σχεδόν απεριόριστο πεδίο πιθανοτήτων. Εκμεταλλευτείτε το για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στη σωστή θέση και να παραπλανήσετε όσους διασχίζουν το δρόμο σας. Η επιθυμία να εξελιχθείς σε εμψυχώνει.

Ένας νέος κύκλος επέκτασης ξεκινά με την αποφασιστικότητά σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας για πρόοδο και να κερδίσετε την ανταμοιβή για τα ταλέντα και τα πλεονεκτήματά σας. Δεν στέκεσαι πίσω, διεκδικείς τον εαυτό σου. Αυτή η τάση δεν επηρεάζει τους έρωτές σας, οι οποίοι ανθίζουν στην οικειότητα. 

Ενθουσιώδεις, αποφασιστικοί, φιλόδοξοι και εμπνευσμένοι, κάνετε τους άλλους να θέλουν να πιστέψουν και να σας ακολουθήσουν. Βασιστείτε στην τρέχουσα δύναμή σας για να συγκεντρώσετε υποστήριξη και να μεταδώσετε τον μεταδοτικό σας ενθουσιασμό. Περνάτε τον μήνα περιτριγυρισμένοι από αυτούς που σας εγκρίνουν. Βασιστείτε στη γοητεία σας για να κάνετε το άλλο άτομο να θέλει να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε. 

Εάν φιλοδοξείτε να ξεκινήσετε μια περιπέτεια με αυτόν που αγαπάτε ή να αλλάξετε τη σχέση, ή ακόμα και την ιδέα σας για την αγάπη, έχετε τα μέσα να το κάνετε. Ωστόσο, κάντε ένα βήμα πίσω για να βεβαιωθείτε ότι επιδιώκετε το σωστό όνειρο. 

Σαν ζευγάρι: θέλετε να φτάσετε σε ένα ιδανικό, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να επιδιώξετε μαζί τον ίδιο στόχο. Μπορείτε να βασιστείτε στην κατάσταση και στο χάρισμά σας για να το πετύχετε. 

Ελεύθεροι: βασίσου στο χάρισμά σου για να βρεις το σπάνιο μαργαριτάρι, κάποιον που σε εμπνέει και σε κάνει να θέλεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να πετάξεις, να εξελιχθείς.

Ζυγός

Ο μήνας ευνοεί πρωτοβουλίες που πραγματοποιείς διακριτικά και αποτελεσματικά. Είτε πρόκειται για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό έργο, ενεργήστε και διαπραγματευτείτε διακριτικά. Όσο λιγότερο θόρυβο κάνετε, τόσο περισσότερο θα κατευθύνετε το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση.

Για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο επέκτασης, ξεκινήστε κάνοντας ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα. Μπορείτε να τα χειριστείτε καλύτερα και πιο παραγωγικά αν δεν βιαστείτε να κάνετε τίποτα. Εάν ο έξω κόσμος σας στέλνει θετικά μηνύματα, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πριν πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 Για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο επέκτασης, ξεκινήστε κάνοντας ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα. Μπορείτε να τα χειριστείτε καλύτερα και πιο παραγωγικά αν δεν βιαστείτε να κάνετε τίποτα. Εάν ο έξω κόσμος σας στέλνει θετικά μηνύματα, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πριν πάρετε τις σωστές αποφάσεις. 

Έχετε την τάση να στοχάζεστε, να βελτιστοποιείτε εξωτερικά γεγονότα που επιφέρουν αλλαγές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάστασή σας, ακόμη και το εισόδημά σας. Αν ένα έργο αγαπητό στην καρδιά σας δεν πρόκειται να ανθίσει, περιμένετε ανυπόμονα τον χρόνο σας. Είτε είναι να αγαπάς είτε να χτίζεις, να συντηρείς είτε να ανάβεις τη φλόγα. 

Σαν ζευγάρι: αν ένα έργο καθυστερούσε, θα ακολουθήσει την πορεία του πιο ενεργά. Είτε πρόκειται για τη σύλληψη ενός παιδιού, ενός σπιτιού, ενός νέου περιβάλλοντος διαβίωσης, προετοιμάζετε στη σκιά αυτό που θα ακολουθήσει. 

Ελεύθεροι: όποιες και αν είναι οι προσδοκίες σας, θα βάλετε επιδέξια τις βάσεις χωρίς να αποκαλύψετε τις μπαταρίες και τα μυστικά σας περιουσιακά στοιχεία. Ο δρόμος αρχίζει να ανοίγει κάτω από τα πόδια σου.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτού του ζωηρού, δυναμικού, ακόμη και ενθουσιώδους μήνα, θα ζήσετε με εκατό μίλια την ώρα, αλλά κάντε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε μια απόφαση, λίγος προβληματισμός και αυτοσυγκράτηση θα ήταν χρήσιμη.

Ένα έργο σε εξέλιξη κινητοποιεί την προσοχή σας και τις ζωτικές σας δυνάμεις. Είτε είναι ιδιωτικό είτε επαγγελματικό, χρειάζεστε τη βοήθεια άλλων για να προχωρήσετε, γιατί τα έργα σας περιλαμβάνουν τη συμμετοχή ή την έγκριση των αγαπημένων σας προσώπων. Αφιερώστε χρόνο για να οργανωθείτε, να προγραμματίσετε τις παρεμβάσεις σας για να εξελιχθούν στην καλύτερη περίπτωση.

 Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός αυτό το όμορφο φθινόπωρο. Συγκεντρώνετε γύρω σας συνεργάτες, φίλους, σχέσεις και διάφορους συνομιλητές. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ενέργειες για να ενισχύσετε τη δημοτικότητά σας. Μοιράζεστε με ενθουσιασμό ένα έργο με τον άλλον. Το ρεύμα κυλάει ανάμεσα σε εσάς και τους αγαπημένους σας και το κλίμα είναι γιορτινό. 

Εάν έχετε μόλις δεσμευτεί, είστε σε μια κατάσταση ευδαιμονίας.

Σαν ζευγάρι: έχετε τις ίδιες επιθυμίες με αυτόν που αγαπάτε. Όποιο κι αν είναι το έργο (μωρό, εγκατάσταση, μετακόμιση), τα φώτα είναι πράσινα. 

Ελεύθεροι: δεν υπάρχει θέμα να το πάω μόνος. Αν δεν έχετε κανέναν στο μυαλό σας, δεν θα αφήσετε τους φίλους σας από τα μάτια σας και να κάνετε σχέδια μαζί. Αν σας αρέσει κάποιος, μη διστάσετε να τον πάρετε μαζί του στα όνειρά σας.

Θέλετε να περάσετε καλά σε εξαιρετική παρέα. Είτε θέλετε να απογειωθείτε για έναν μακρινό προορισμό είτε σχεδιάζετε μια απόδραση, ένα Σαββατοκύριακο αλλού, θα επιλέξετε να φύγετε με τον σύντροφό σας ή με φίλους.

Τοξότης

Αυτό το μήνα είστε δραστήριοι, επιθετικοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση. Περιμένεις πολλά στην αγάπη και λαμβάνεις πολλά και στο επαγγελματικό μέτωπο. Είναι ένας μήνας για να προχωρήσουμε μπροστά.

Φιλοδοξείτε να ξεφύγετε από μια καθημερινή ζωή που είναι πολύ ήπια για τα γούστα σας. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από το αδιέξοδο και να επιστρέψετε σε μια δραστηριότητα και κοινωνική ζωή που απολαμβάνετε περισσότερο. Θέλετε να ανοίξετε το μέλλον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αλλάξετε τα πράγματα. Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσουν βαριές οικογενειακές ευθύνες. Ενθαρρυμένοι από τις συνθήκες και μια κατάσταση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να βασιστείτε σε μια ακαταμάχητη δύναμη κρούσης για να επιταχύνετε την αλλαγή και να επιβληθείτε. 

Αυτός ο έντονος δυναμισμός, αυτή η θέληση για επικράτηση, θα εξασφαλίσει την επιτυχία και το καλό ηθικό σας. Μετά από μια περίοδο προβληματισμού που έχει καρποφορήσει, νιώθετε ικανοί να αλλάξετε τις σχέσεις σας, να κάνετε τις σωστές επιλογές. Δεν τίθεται θέμα να μειώσετε τα στάνταρ σας, αλλά μάλλον να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να φτάσετε στο ιδανικό σας. 

Σαν ζευγάρι: είστε έτοιμοι να κάνετε τη σχέση να εξελιχθεί, να κοιτάξετε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν τίθεται θέμα να αποκοιμηθείς, αλλά μάλλον να βιώσεις έναν εμπνευσμένο δεσμό, που δεν λειτουργεί μόνο σε καθημερινή βάση. Αλλά μην φανταστείτε πολύ τις προοπτικές σας.

Ελεύθεροι: ακολουθείς ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, φιλοδοξείς να βρεις το σπάνιο μαργαριτάρι, αλλά πρέπει να βάλεις την αναζήτησή σου σε προοπτική, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος.

Αιγόκερως

Η επιστροφή στο σχολείο σας αφήνει μερικές αναμνήσεις και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Μην χάσετε καμία ευκαιρία να σας προσέξουν, να σας αγαπήσουν και να εκλεγείτε.

Αυτό το μήνα, έχετε φιλοδοξίες στην αγάπη, μια όμορφη δημιουργικότητα και μεγάλη επιθυμία να ανοίξετε τον εαυτό σας στην ευτυχία. Μπορείτε να βασιστείτε σε ένα ευνοϊκό κλίμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αλλά μην κάνετε κατάχρηση του ευνοϊκού κλίματος για να ζητάτε όλο και περισσότερα, με κίνδυνο το καλύτερο να γίνει εχθρός του καλού, κάτι που θα ήταν κρίμα.

Ανοίγονται ορίζοντες να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Τι άλλο να ζητήσεις, εκτός από το να διαρκεί; Οι υψηλές φιλοδοξίες σου στον έρωτα εκπληρώνονται, η λάμψη σου προσελκύει όλες τις επιτυχίες. Αν δεν απαιτείς πάρα πολλά από τον άλλον, έχεις όλα τα συστατικά για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά ψηλά. 

Σαν ζευγάρι: μια εξαιρετική συνενοχή και ένα μονόδρομο εισιτήριο για την ευτυχία, άλλοι απολαμβάνουν την παρούσα στιγμή στο έπακρο ενώ άλλοι σκέφτονται να συλλάβουν ένα παιδί, να διευρύνουν την οικογένεια. 

Ελεύθεροι: βασιστείτε στο ακαταμάχητο χάρισμά σας για να κάνετε μια όμορφη συνάντηση. Είναι μόνο ένα μικρό βήμα από εκεί για να σκεφτούμε ένα μέλλον μαζί.

Ζητάς από φίλους και γνωστούς σου να οργανώσουν μια μικρή έξοδο, να συγκεντρωθούν γύρω από μια δραστηριότητα που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις σε μια ευχάριστη και διεγερτική παρέα.

Υδροχόος

Ο ουρανός της επανεισόδου κάνει την καθημερινότητά σας και το περιβάλλον σας να εξελίσσονται γρήγορα και ευχάριστα. Διαπραγματεύεστε, ζητάτε βοήθεια και το περιβάλλον σας ανταποκρίνεται, μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

Εργάζεστε για να αλλάξουν τα πράγματα στην οικογένειά σας. Μια γέννα, μια αγορά ακινήτου ή μια μετακόμιση απασχολεί το μυαλό σου και καταβροχθίζει τον χρόνο σου. Δεν σου λείπει ούτε η ενέργεια ούτε η επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και φιλοδοξείς να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Βασιστείτε στη δύναμή σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτός ο μήνας ζητάει πολλά από εσάς, αλλά σας δίνει πολλά σε αντάλλαγμα. 

Δραστήριοι, αποφασισμένοι να προχωρήσετε, να προοδεύσετε, καταναλώνετε σημαντική ενέργεια για να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Δεν σου λείπει ούτε η ενέργεια ούτε ο ενθουσιασμός για να ακολουθήσεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά αυτό που σε παρακινεί, ακόμη και σε ενθουσιάζει. Η οικογενειακή ζωή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Μια αγορά ακινήτου, μια γέννα, μια μετακόμιση θα ταρακουνήσουν την καθημερινότητά σας. Μείνετε συντονισμένοι με τους αγαπημένους σας και λάβετε υπόψη τις απόψεις τους, ώστε τα έργα σας να εγκριθούν ομόφωνα. 

Σαν ζευγάρι: ένα μάλλον ευχάριστο κλίμα συνοδεύει αλλαγές που σας βάζουν το βάλσαμο στην καρδιά. Μπορείτε να χαρείτε, κάνετε τη διαφορά. 

Ελεύθεροι: μια μετακόμιση σε ένα μέρος που σας αρέσει, η ίδρυση ενός σπιτιού ή μια επένδυση σε ακίνητα είναι ικανοποιητική για εσάς. Όλα τα έργα που σχετίζονται με την προσωπική σας ευημερία ευνοούνται.

Είναι ένα πολυάσχολο φθινόπωρο, ανάμεσα στα προσωπικά σας έργα που απαιτούν την προσοχή σας και την επιθυμία σας να προοδεύσετε, να πετύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, έχετε λίγο χρόνο να αναπνεύσετε, αλλά τα πάτε καλά. Βασιστείτε στον ουρανό για να εξελιχθείτε θετικά.

Ιχθύς

Ξεκινάς τη νέα σχολική χρονιά με ενθουσιασμό και συνεχίζεις τον μήνα σε κορυφαία φόρμα. Ο Σεπτέμβριος επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες σας και ενισχύει την επιρροή σας.

Μη διστάσετε να κάνετε ένα βήμα προς τον άλλον, ο διάλογος είναι στο επίκεντρο. Θέλετε να επικοινωνήσετε, είτε πρόκειται για να επιβεβαιώσετε την πρωτοτυπία σας, είτε για να διευρύνετε τον κύκλο των οπαδών σας είτε για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην οικογένειά σας. Άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο χαρούμενη διάθεση και θέλουν να δείξουν μια νέα ταυτότητα βασισμένη στις εμπειρίες του παρελθόντος. 

Τίποτα δεν σε σταματά, όλα τα φώτα είναι πράσινα. Αυτή είναι η ώρα για να διασκεδάσετε, να βγείτε έξω, να συνδεθείτε ευχάριστα με τους άλλους, να πείσετε και να παραπλανήσετε τους διάφορους συνομιλητές σας φωτίζοντας όλα τα φώτα σας. Απολαμβάνετε τις συναλλαγές με τους γύρω σας, είστε ο πρωταθλητής της επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευχάριστη διάθεση να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε. Περικυκλώστε τον εαυτό σας με καλοπροαίρετους ανθρώπους και ανανεώστε τη δύναμη της αποπλάνησης που σας φέρνει επιτυχία. 

Σαν ζευγάρι: επωφελείστε από συνεννοητικές ανταλλαγές με τον σύντροφό σας και επικοινωνιακή καλή διάθεση. Περνάς καλά, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γνωρίζεις νέους φίλους. Μη χάσετε καμία ευκαιρία για πάρτι και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Ελεύθεροι: κανένας κίνδυνος να περάσεις τον μήνα μόνος στη γωνιά σου. Η λάμψη σας ελκύει και σας επιτρέπει να σαγηνεύσετε.

Εάν πρέπει να παρουσιάσετε ένα έργο στην ιεραρχία σας, σε έναν πελάτη, σε έναν συνεργάτη, βασιστείτε στο χάρισμά σας για να μεταδώσετε τα μηνύματά σας και θα γίνουν δεκτά καλά. Αν δεν υπερβάλλετε, θα σας εκτιμήσουν. Δεν χρειάζεται να κλειδώνεστε μακριά, αλλά μάλλον να διασκεδάζετε σε μια ευχάριστη παρέα. Αναζητούμε την παρέα σας και έχετε πολλές επιλογές για να απασχολήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

SHARE
RELATED POSTS
Άγιος Θαδδαίος ο Απόστολος – 21 Αυγούστου
Oλική έκλειψη της σελήνης Nέα Yόρκη 2021, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 14ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.