Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σέβη Νικολάου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για τη συνέχιση των προσπαθειών του υπέρ της Ρόδου”

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Η μακροχρόνια φιλία, αλλά και η αδιάλειπτη, πλούσια και γεμάτη ευαισθησίες δράση προς τον συνάνθρωπο μας, μας ενώνουν και είμαστε πάλι μαζί και στην επόμενη θητεία.
Σεβαστή Ηλιοπούλου – Νικολάου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»

Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

« Επιλέγω, με αίσθημα ευθύνης να συμμετάσχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, δίπλα στον Φώτη Χατζηδιάκο. Θα αγωνιστώ, με μοναδικό σκοπό τη συνέχιση της προσπάθειας, για έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του .»

 Με εκτίμηση,
Ηλιοπούλου Νικολάου Σεβαστή

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στη Ρόδο.

Αποφοίτησα με άριστα από το Καζούλλειο και από την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου. Εργάστηκα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και κατόπιν στην Τράπεζα της Ελλάδος, απ όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών, της Δέσποινας που εργάζεται στην ALPHA BANK και έχει τρίδυμα αγοράκια, του Αντώνη που κάνει διεθνή καριέρα στον τομέα της εξόρυξης υδρογονανθράκων και την Μαρία που είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο.

Από το 1988 μέχρι σήμερα είμαι μέλος των Δ.Σ. του Χριστιανικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» με σκοπό την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνο, με δράσεις τόσο εντός όσο και εκτός των τοπικών συνόρων σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων.

Με επιλογή του Δημάρχου μας, κ. Φώτη Χατζηδιάκου, είμαι μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου.

Παράλληλα είμαι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου για την προστασία Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ρόδου, με αξιόλογες δράσεις γύρω από την Ιστορία και τον Πολιτισμό του νησιού μας.

Αγαπώ τα ταξίδια, τη μουσική και τη λογοτεχνία και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το γράψιμο, έχοντας τελειώσει κύκλο μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Η προσφορά στην οικογένεια, στον συνάνθρωπο και στο νησί που μεγάλωσα, δεν είναι απλά στόχος μου, αλλά και ο τρόπος που επέλεξα να ζω και να δραστηριοποιούμαι στον ευλογημένο αυτό τόπο που λέγεται ΡΟΔΟΣ.

SHARE
RELATED POSTS
Η Ναυαρχίδα οδηγείται πρόσω ολοταχώς στα βράχια, του τ.Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου
22053137_486480458387153_1097598987_n.jpg
Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Καστελόριζο- Παραμένουν τα πεζοπόρα τμήματα της ΠΥΡ και το ελικόπτερο Στρατού Ξηράς
Χατζηδιάκος-Κρητικός-Πότσοςπρος Πρόεδρο Δ.Σ.Ρόδου και εμμέσως σε Καμπουράκη: “Δεν θα παραστούμε σε συνάντηση-φαρσοκωμωδία, που ευτελίζει τους θεσμούς.”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.