Το σχόλιο της ημέρας

Πρωινά «θυμιατήρια» του ΣΚΑΙ, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

‘Καυτηρίασέ το αγάπη μου κι ας σε πουν και γραφικό ακόμη. Να τους χαίρεται ο ΣΚΑΙ που τους ταΐζει, περίσσεψε η ντροπή στην Ελλάδα, Δημήτρη… Απορώ πώς γίνονται ανεκτοί ακόμη κι από αυτό το τηλεοπτικό τους κοινό ειδικά τέτοιας πάστας ‘δημοσιογράφοι’; ’. Μεταφέρω τα λόγια της συντρόφου μου Μάριον η οποία καθ’ ον χρόνο ετοιμαζόταν χθες 26/1 να βγει  στην πόλη για δουλειές, συνέπεσε να παρακολουθεί τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό. 

Επί του θέματος λοιπόν έχουμε και λέμε: Ο κύριος Οικονόμου με τον άλλοτε ‘Το πάρτι της ζωής σου’ στο Τηλεοπτικό κανάλι κ. Παυλόπουλο επεχείρησαν να εμφανίσουν την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική αγορά με το να κάνουν πρωινό ρεπορτάζ ζωντανό έχοντας αποστείλει ρεπόρτερ του Τηλεοπτικού σταθμού – τον κ. Τσελίκα – οπότε ακολούθησε ο διάλογος που ακολουθεί στο βίντεο που κατωτέρω παρατίθεται. 

Εκνευρισμοί παρακαλώ παρακολουθώντας το δεν επιτρέπονται, τουλάχιστον κάντε τον σταυρό σας μήπως και κάποια στιγμή οι δυο αυτοί τύποι συνέλθουν και δεν θα δύνανται όχι τέσσερις φέτες τυριού να αγοράσουν αλλά βρεθούν και εκτός καναλιού – περίπτωση συνήθης για τα Ελληνικά δεδομένα – και περιέλθουν στην κατάσταση εκείνη που να μη δύνανται ούτε αυτές να προμηθευτούν. Ο καιρός κι ο χρόνος έχουν πολλά γυρίσματα και πολλές κατατραπακιές εις τοιούτους να μοιράσουν. 

Πλακίτσα λοιπόν κύριοι, ε; Συνεχίστε την βιόλα σας όπου τ’ αφεντικά σας πληρώνουν τα ‘ωδεία’ για να την ‘παίζετε’ τέλεια. 

SHARE
RELATED POSTS
Νταβούτογλου: ξεχάστε τις συγκεντρώσεις, του Κωστή Α. Μακρή
Το σχόλιο της ημέρας: Κιμούλης, ένας μάγκας παραιτείται, της Τζίνας Δαβιλά
Η χύτρα που βράζει, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.