Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Προς Γ.Χατζημάρκο: Στον πανικό σας, είστε ο εαυτός σας, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Τζίνα Δαβιλά

 

 «Ο συνεργάτης και Σύμβουλος του Γ.Χατζημάρκου ασεβεί ακόμη και στους ΑμΕΑ»

 Δεν μπορείς για πολύ να κοροϊδεύεις πολλούς. Το ποιον του καθενός πάντα βγαίνει στο φως.

Ο  κος Χρήστος Ευστρατίου, ο στενός συνεργάτης, φίλος και Περιφερειακός Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου έσπρωξε στον προθάλαμο της Δικαστικής Αίθουσας του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου τον κο Θανάση Σύρμα, άνθρωπο με ένα πόδι. Με τρόπο ασεβή, απρεπή, απαράδεκτο επέλεξε ο κος Ευστρατίου να επιβληθεί προς τον κο Σύρμα, ο οποίος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κου Χαράλαμπου Κόκκινου, τον οποίο μηνύει ο Γ. Χατζημάρκος. Το γεγονός κατήγγειλε ο κος Σύρμας στο Σύλλογο ΑμΕΑ Δωδ/σου, ενώ οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες επεσήμαναν στο θύμα το δικαίωμα να υποβάλλει μήνυση στον κο Ευστρατίου. Ωστόσο, ο κος Θανάσης Σύρμας, Αθλητής που προπονείται για να εκπροσωπήσει την Ρόδο και την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο στο τρίαθλο, δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση και να γίνει αυτόφωρη σύλληψη του Χρήστου Ευστρατίου. Ο ίδιος επισημαίνει: «Δεν θα γίνω εγώ ο τιμωρός κανενός που συμπεριφέρεται με τραμπουκισμό και ασέβεια σε κάποιον άνθρωπο και μάλιστα ΑμΕΑ. Όλους θα τους κρίνει ο λαός την ώρα της κάλπης».

Το χρονικό:

Στις 8 Φεβρουαρίου 2019 εκδικάστηκε στο Δικαστήριο Ρόδου και διακόπηκε για τις 19 Φεβρουαρίου 2019 η υπόθεση του Χωρικού Αντιπεριφεριάρχη Δωδ/σου  Χαράλαμπου Κόκκινου, τον οποίο ο Περιφερειάρχης Γ.Χατζημάρκος κατηγορεί για απάτη κατ’εξακολούθησιν. Ο Μάρτυρας Υπεράσπισης του κου Χαράλαμπου Κόκκινου, κος Θανάσης Σύρμας, βρισκόταν στον προθάλαμο του Δικαστηρίου περιμένοντας να τον καλέσει η Πρόεδρος για να καταθέσει. Από την δικαστική αίθουσα ακούγονταν έντονες οι φωνές του Γ.Χατζημάρκου, όταν ο Χρήστος Ευστρατίου, Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου εξήλθε της αιθούσης με ένταση λέγοντας απειλητικά στον κο Σύρμα: «Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ , να σηκωθείς να φύγεις».  Στην απάντηση του κου Σύρμα «Αυτό θα το πει το αστυνομικό όργανο, όχι εσύ, αλλού τα μπραβιλίκια και οι τραμπουκισμοί…» ο Χρήστος Ευστρατίου έσπρωξε τον Θανάση Σύρμα, άνθρωπο με Ειδικές Ανάγκες που φέρει ένα πόδι, τον οποίο προστάτευαν από  τον Χρ.Ευστρατίου και προφύλαξαν από την πτώση ο Αστυνομικός και ο κος Παναγιώτης Κουνάκης , ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, που ήταν παρόντες. Υπ’όψιν ότι ο κος Σύρμας προπονείται για τους Αγώνες του Τόκυο.

Πόσο πια να κρυφτείτε, κύριε Χατζημάρκο; Στους χώρους, στον Ιερό χώρο της Δικαιοσύνης, που προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε το υποτιθέμενο δίκιο σας, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα κι εσείς και οι σύμβουλοί σας! Ο λόγος είναι απλός: στον πανικό σας είστε ο εαυτός σας! Καλή Δύναμη σε όλους μας που αντιμετωπίζουμε την αδικία, την εμπάθεια και το μένος σας, κύριε Περιφερειάρχα Νοτίου Αιγαίου. Να μας έχει ο Θεός καλά. Να μας φυλάει από τις αντιδράσεις σας.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Νόμπελ «Ειρήνης»! Nobel “Peace” Prize!, του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou
My bench my castle! (Το παγκάκι μου το κάστρο μου)!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Μάνος Κόνσολας: “«Λίγα λόγια μέσα από την καρδιά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς πολίτες”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.