Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Προνοιακά – Αναπηρικά Επιδόματα & προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης: Εξυπηρέτηση δημοτών σε ολόκληρο το νησί

Spread the love

Εξυπηρέτηση δημοτών σε ολόκληρο το νησί αναφορικά με Προνοιακά – Αναπηρικά Επιδόματα & προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και συγκεκριμένα εκείνων που χρήζουν προνοιακών, οικονομικών και αναπηρικών παροχών η κα. Άννα Ζωάννου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής μερίμνησε για την υποβολή των αιτήσεων εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας, δίπλα στην κατοικία τους.

Συγκεκριμένα, πιστοποιήθηκαν και επιμορφώθηκαν από τον ΟΠΕΚΑ διοικητικά στελέχη του Δήμου Ρόδου σε ολόκληρο το νησί, προκειμένου τα άτομα με αναπηρίες, ευάλωτοι ή/και οικονομικά αδύνατοι πολίτες να εξυπηρετούνται από τη δημοτική ενότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται:
Τοποθεσία Στέλεχος Γραφείο Τηλέφωνο
Ανατολική μεριά του νησιού ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥΣ Δημοτική Ενότητα Αφάντου 2241362512
Δυτική μεριά του νησιού ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΒΟΛΟΝΑΚΗ Βιβλιοθήκη Παραδείσι 2241083215
Νότια μεριά του νησιού ΜΙΧΑΛΙΑ ΠΙΚΟΥ Δημοτική Ενότητα Γενναδίου 2244047133
Εσωτερικό του νησιού ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ Δημοτική Ενότητα Αταβύρου 2246360114

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μπορούν να εξυπηρετήσουν για τα επιδόματα: αιματολογικών νοσημάτων, εγκεφαλικής παράλυσης, βαριάς νοητικής στέρησης, βαριάς αναπηρίας, ατόμων με αναπηρία όρασης, κωφών και βαρήκοων, διατροφικά επιδόματα σε νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος κτλ, οικονομικής ενίσχυσης σε παραπληγικούς, τετραπληγικούς και ακρωτηριασμένους ανασφάλιστους και ασφαλισμένους του δημοσίου και επίδομα κίνησης σε παραπληγικούς, τετραπληγικούς, ακρωτηριασμένους. Επίσης, για την Επιδότηση Στέγασης (ενοικίου), το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων.

SHARE
RELATED POSTS
Φώτης Χατζηδιάκος, τ.Δήμαρχος Ρόδου: «Περίεργα συμπτώματα στο Δήμο Ρόδου»
38 χρόνια άφαντος ο ταχυδρόμος στ’ Αφάντου, της Ελένης Καραγιάννη
Οι περιπέτειες του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδ/σου Χαράλαμπου Κόκκινου: “Από ποιον προήλθε η εντολή της αυθαίρετης μετακόμισης του γραφείου εργασίας μου το 2015;”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.