Αθλητικά/Αθλητισμό

Πολύ αργεί ο Δημητράκης…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Παναθηναϊκός χθες στην φιλόξενη Ριζούπολη, αλλά δεν τα κατάφερε, συμβαίνουν αυτά! Η Ξάνθη, μπορεί να μην ήταν η πρωταγωνίστρια του αγώνα αλλά έφυγε με τους τρεις βαθμούς, κάτι που είχε κάνει σε τέσσερις από τις πέντες προηγούμενες εξορμήσεις, της απολαμβάνοντας ήδη κορυφή. Προφανώς ήταν μία ακόμη …σύμπτωση. Όπως και οι νίκες της επί του «τριφυλλιού» στην Αθήνα τα προηγούμενα χρόνια.

Εννοείται ότι οι οπαδοί (του Παναθηναϊκού) είναι πολύ μπερδεμένοι και πιθανώς έτοιμοι να απωλέσουν την υπομονή τους, διαπιστώνοντας την θέση ουραγού της ομάδας τους στον πίνακα. Πρέπει να γνωρίζουν όμως πως ο Παναθηναϊκός  όσο δεν επιστρέφουν στην ενεργό δράση ο Δομάζος, ο Καμάρας και φυσικά ο Αντωνιάδης με το Ν0 49 παπούτσια (που ήταν μυστικό της απίθανης ευστοχίας του στα σουτ!!) δεν πρόκειται να επανέλθει στους τίτλους. Τόσο απλά!

Πάντως, χωρίς πλάκα, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο μετά την αναλαμπή στο ντέρμπι με Ολυμπιακό και τη νίκη επί του διαλυμένου Πανιωνίου, η ιστορική ομάδα της Αθήνας να χάνει από την Ξάνθη, η ομάδα της οποίας πιστεύει στο καλύτερο και έχει ένα προπονητή –όπως φαίνεται- πολύ εργατικό. Κατά τα άλλα, όσο καθυστερεί ο Δημητράκης (ο γνωστός!) να αναλάβει το κουμάντο, η άλλοτε «πράσινη στρατιά» θα εξακολουθεί να δείχνει μισοδιαλυμένο «λόχο», που ψάχνει τον προσανατολισμό του την ώρα της μάχης.

Κάτι ακόμα: Στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ 1 χθες βράδυ, τα καλόπαιδα των ειδήσεων, έδειξαν εικόνα από το ΠΑΟ-Ξάνθη, πλήθος γκολ από τα ξένα πρωταθλήματα, αλλά ούτε ίχνος από το ντέρμπι Λάρισας – ΑΕΚ. Προφανώς χάθηκαν τα καρούλια με το φιλμ κάπου μεταξύ Τυρνάβου και στην Ελασσώνας…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Χειροκρότημα για τον Απόλλωνα!, του Γιώργου Αρκουλή
Άρης 105 ετών!, του Γιώργου Αρκουλή
Ρόδος-Καστελόριζο 48 ώρες κολύμπι από τον υπεραθλητή Σπύρο Χρυσικόπουλο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.