Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Ποικίλο πρόγραμμα…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Πέρα από τα όποια συμπεράσματα, που βγαίνουν όλο και πιο «νηφάλια» μέρα με την ημέρα, αξίζει να θυμηθούμε κάποιες ενέργειες, οι οποίες έχουν ενδιαφέρον.

Στον τομέα της αλαζονείας, έχω κρατήσει τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, που τον έχει εκθέσει ήδη πολύ σοβαρά: «Εγώ χάνω στις δημοσκοπήσεις, αλλά κερδίζω στις κάλπες».

Στον τομέα της γκάφας, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η πρόβλεψη του στελέχους του καραμανλικού μπλοκ Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος έδινε προεκλογικά την εικόνα ενός αμφίρροπου ντέρμπι.

Να ρίξω τη ματιά μου και στον τομέα της μαγκιάς: Αν και τα ΜΜΕ δεν του φέρθηκαν καλά (για την ακρίβεια τον αγνόησαν επιδεικτικά), ο Αχιλλέας Μπέος κέρδισε τη μάχη στον Δήμο Βόλου από τον πρώτο γύρο με εξαιρετικό ποσοστό. Το σημειώνω διότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον να έχεις όλους εναντίον σου και να σε θέλουν οι ψηφοφόροι. Και μην ξεχνάμε, ο Βόλος δεν είναι πολίχνη, αλλά η 7η σε πληθυσμό πόλη της χώρας.

Υ.Γ.: Χωρίς έδρα, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά εντός Ευρωβουλής ο οικονομολόγος Θοδωρής Ζαγοράκης. Πλάκα δεν έχει;

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
“Camouflaged”!, του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)
January 6 – America’s 187’ “Heart Attack”! – «Έμφραγμα» 187 λεπτών!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Μεταπράτες της ανθρώπινης δυστυχίας (ΑΝΤΙ-Λόγος), του Βασίλη Κουτσίλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.