Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Περί Γιώργου Χατζημάρκου, Περιφερειάρχη ΠΝΑι: οι πολίτες ρωτούν και απαντώ, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Το παρόν χαρτί αφορά στο πλαίσιο προανάκρισης της αυτόφωρης σύλληψής μου που έγινε στις 19 Ιουλίου 2018 μετά από μήνυση του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά τους ισχυρισμούς του. Το τεκμηριωμένο άρθρο μου που στάθηκε αφορμή για την κίνηση του εκλεγμένου μόλις μιας θητείας Γ.Χατζημάρκου είναι εδώ. [Αν ξεκίνησε με συλλήψεις, μηνύσεις και αγωγές, τι άλλο θα κάνει;] Ωστόσο, αυτός ο άνθρωπος θέτει ξανά υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου  ενώ διακαώς προσπαθεί τις μηνύσεις εις βάρος του από τους καθαιρεμένους από τον ίδιο Περιφερειακούς του Συμβούλους κκους Άγγελο Ανανία και Παναγιώτη Κουνάκη να τους πείσει να τις αποσύρουν μέσω κοινών γνωστών. Δηλαδή, θέλει να πάει στις εκλογές μηνύοντας την Δαβιλά που δεν είναι διαχειρίσιμη και κρίνει αυστηρά δίνοντας του ωστόσο βήμα στο iPorta.gr για να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στις αρμοδιότητές του [και που παρενθετικά  δεν απαντά], ενώ ο ίδιος δεν θέλει εις βάρος μηνύσεις και βαρίδια εν όψει εκλογών, προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες ότι είναι τέλειος.

Ας τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του. Είναι άραγε περήφανοι;

Φυσικά οι πολίτες της Ρόδου, της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις του θέματος. Το ζητούν και οφείλω να ενημερώνω μετά την διάσταση που πήρε η ανεξήγητη καταδίωξή μου με πρωτοβουλία και εμμονή του κου Χατζημάρκου. Επαναλαμβάνω ότι απλώς κάνω την δουλειά μου, είτε με αποκαλεί δημοσιογράφο, είτε δημοσιολόγο. Δεν θα ασχολούμην ποτέ μαζί του, όπως και δεν ασχολήθηκα κατά το παρελθόν, αν δεν βρισκόταν στην κομβική θέση που βρίσκεται._

Υγ: Κύριε Χατζημάρκο, κάνω διακοπές εκτός Ρόδου. Μην ενοχλήσετε, παρακαλώ, ξανά τους οικείους μου με νέα προσπάθεια σύλληψής μου. Αν είστε σε θέση να σεβαστείτε κάτι σε τούτο τον κόσμο.

Τζίνα Δαβιλά

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Δημο-πρατία;, του Γιώργου Σαράφογλου
Μερική Ζωή, του Ηλία Καραβόλια
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Αντγου ε.α. Νικόλαου Χιονή απ΄την Δ/νση Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.