Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Πανικός Χατζημάρκου για τις διαρροές του από ΝΔ: βαπτίζει “ΣΥΡΙΖΑ» τον Γλυνό και τη «Συμμαχία»

Spread the love

«Άρον άρον» είναι «ΣΥΡΙΖΑ» ο Γλυνός και η «Συμμαχία»

Το επικοινωνιακό επιτελείο της παράταξης του Γ. Χατζημάρκου και τα περί αυτόν μέσα (κυρίως ηλεκτρονικά), παλεύουν με κάθε τρόπο να ταυτίσουν τον Μανώλη Γλυνό και την  «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η «γαλάζια» παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη, που έχει λάβει και επίσημα το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία, θέλει με κάθε τρόπο να «αποκαλύψει» πως ο αντίπαλος ουδόλως ακομμάτιστος είναι.

Στόχος είναι να  «περιχαρακώσει» τους γαλάζιους ψηφοφόρους και να τους οδηγήσει στις αυτοδιοικητικές κάλπες, με την δέουσα «κομματική πειθαρχία», ώστε να μην χαθεί κανένας «πολύτιμος» ψήφος. Αυτό θεωρούν τα επιτελεία της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» πως θα το πετύχουν με την απόλυτη ταύτιση του Μ. Γλυνού με την σημερινή κυβέρνηση, αποσιωπώντας το γεγονός πως στην «Συμμαχία» οι υποψήφιοι προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Το «χρίσμα» από την Ν.Δ. της παράταξης του απερχόμενου Περιφερειάρχη, έδειξε πως δεν ήταν σε θέση να σταματήσει την διαρροή «γαλάζιων» στελεχών προς την «Συμμαχία». Επίσης, η πολύ πρόωρη ανακοίνωση της στήριξης της παράταξης Χατζημάρκου από την Νέα Δημοκρατία, εκτός του ότι δημιούργησε αντιδράσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο της περιοχής του Ν. Αιγαίου, προκάλεσε και αρνητικά σχόλια σε σχέση με την τωρινή επιλογή του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος στις εκλογές του 2014, προβάλλονταν ως υπερκομματικός, όταν ήταν γνωστό τοις πάσι, πως είχε συγκεκριμένη κομματική στήριξη.

Έτσι το επικοινωνιακό  επιτελείο του Γ. Χατζημάρκου, έχει επιδοθεί σε μια «καμπάνια», με στόχο την κατάρριψη του Υπερκομματικού «μύθου» της  Παράταξης του Μ. Γλυνού. Φυσικά είναι μια προσπάθεια που δείχνει να μην πείθει, αφού οι προσωπικότητες που στελεχώνουν τον συνδυασμό της «Συμμαχίας», προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους και όχι μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: «ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ», 7 Απριλίου 2019

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 48ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Άνθρωπος που καίγεται, του Μάνου Στεφανίδη
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” την 1η Μαρτίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.