Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παναγιώτης Κουνάκης: “Γέλασε τον τόν χωριάτη, να τον έχεις πάντα εργάτη- Συνεχίζετε την υπονόμευση κ. Χατζημάρκο”

Spread the love

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είναι Μαθηματικός, Επιχειρηματίας και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου με την Παράταξη του Μανώλη Γλυνού “Συμμαχία Ν.Αιγαίου-Περιφέρεια 4 Εποχών”

 

 Γέλασε τον τον χωριάτη να τον έχεις πάντα εργάτη
 Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ Χατζημάρκο

Ο  Περιφερειάρχης κ Χατζημάρκος για ακόμα μία φορά κρύβεται πίσω από τον χωρικό που ο ίδιος όρισε. Προσποιείται ότι δεν αντιλαμβάνεται τις τεράστιες ευθύνες που έχει αναλάβει απέναντι στους κατοίκους της Περιφέρειας. Ο ρόλος του, πέρα από το να ασκεί διοίκηση είναι να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών απέναντι στην εκάστοτε κεντρική κυβέρνηση, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Δυστυχώς όπως και στα 4 ½ χρόνια της προηγούμενης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έτσι και τώρα με τη κυβέρνηση της Ν.Δ., προτιμά να διατηρεί προσωπικές προνομιακές σχέσεις με την εξουσία παρά να γίνει δυσάρεστος για το θέμα του ΦΠΑ.

Στην ειλικρινή μου πρόταση,  που υποστηρίζεται από μία ολόκληρη παράταξη τη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» για να δημιουργήσουμε ενιαίο μέτωπο όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, με μπροστάρη τον ίδιο τον κ Χατζημάρκο σιώπησε.

Δήλωσε απών με την «ένοχη» σιωπή του στο κάλεσμα μας να ηγηθεί , ως πρώτος πολίτης της Περιφέρειας στο δίκαιο αγώνα των νησιωτών για επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Αντί να αδράξει την ευκαιρία και να μας ενώσει, επέλεξε να υπονομεύσει.

Για να κρύψει όμως την απροθυμία του όμως έπρεπε επιπλέον να θολώσει και τα νερά.

Έβαλε μπροστά τον αναλώσιμο για αυτόν κ Ευστρατίου, που τον όρισε χωρικό για  να πετάξει την μπάλα στη εξέδρα με μία διχαστική και γεμάτη ψευδή ανακοίνωση.

Υποστηρίζει ότι είναι αργά για δάκρυα, για να κρύψουν ότι δεν έχουν τόλμη και την ικανότητα να επαναφέρουν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ.

Για να κρύψει από το λαό που τον κατέταξε πρώτο ότι όπως προτιμούσε να φωτογραφίζεται και να αγκαλιάζεται με τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Κουντουρά, Χαρίτση. Κτλ  και να τους κάνει δημόσιες αγιογραφίες έτσι και τώρα προτιμά να την πολιτική προστασία της τωρινής Κυβέρνησης.

Σε ό,τι με αφορά η συμμετοχή μου στους αγώνες για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ έχουν καταγράφει. Η παρουσία μου στο κοινοβούλιο την ημέρα που ψηφίστηκε η κατάργηση τους και ο κοινός αγώνας τότε με αρκετούς φορείς έχουν καταγράφει. Η παρουσία μου στην πλατεία ακαδημίας, στα ραδιόφωνα και στο κίνημα «Παραιτηθείτε» απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο. Όπως έχει καταγραφεί και η διαχρονική απουσία του χωρικού του Περιφερειάρχη κ Ευστρατίου από οποιοδήποτε πολιτικό ζήτημα. Όπως έχουν καταγραφεί και τα δημόσια χαριεντίσματα σας με τους κορυφαίους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να  δίνουμε εξετάσεις σε καμία κυβέρνηση, κανένα κόμμα , ούτε σε κάποιον αρχηγό αλλά σε αυτούς που μας τίμησαν.

Έχετε υποχρέωση λοιπόν κ Χατζημάρκο να συστρατευθείτε απέναντι σε ένα καθολικό πρόβλημα, και όχι να συνεχίζετε το θέατρο σκιών. Όσο και αν εσείς κ Χατζημάρκο επιμένετε να χρησιμοποιείται τους συνεργάτες σας, ως αναλώσιμους και να τους κινείτε πίσω από το παραβάν εμείς θα φέρνουμε την πολιτική στο προσκήνιο.

Ο κανονισμός του  συμβουλίου ορίζει πως δίνεται το δικαίωμα σε σύμβουλο και στην παράταξη του, στην προκειμένη περίπτωση τη «Συμαχία Νοτίου Αιγαίου» που διαθέτει το ένα τρίτο των συμβούλων να θέτει θέματα
Ποσό μάλλον ένα κορυφαίο θέμα για όλα τα νησιά μας. Περίμενα να το γνωρίζατε τουλάχιστον αυτό, εκτός και αν το γνωρίζατε κ Χατζημάρκο και εκθέσατε απλά τον χρήσιμο χωρικό σας κ Ευστρατίου.

Δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο. Το θέμα θα τεθεί πολιτικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο βάση του κανονισμού. Εκεί θα αναγκαστείτε να πάρετε θέση κ Χατζημάρκο αρχικά με λόγια αλλά κυρίως να πείσετε εμάς και τον κόσμο με πράξεις έχετε την διάθεση να πιέσετε και αν χρειαστεί και να συγκρουστειτε για το καλό του τόπου.>\

ΥΓ προς Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες και μη: Δεν ήταν ποτέ πολιτική μου φιλοδοξία να γίνω υποτακτικός κάποιου, ούτε να ζήσω μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά.

SHARE
RELATED POSTS
Για τα 70 χρόνια του ΕΚΡ, του Δημήτρη Γάκη [Βουλευτής Δωδεκανήσου]
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα και οι υπογραφές νέων συμβάσεων από το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο
Κεντρική Ομιλία του κου Φώτη Χατζηδιάκου, εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Ρόδου στο “ΡΟΔΟΝ”, 22.05.2019

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.