Αθλητικά/Αθλητισμό

Ο Πασχαλάκης δεν είναι για πάγκο…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Η ποδοσφαιρική λογική λέει πως η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (δηλαδή στα πολλά φράγκα), θα παιχθεί την προσεχή Τετάρτη 30 λήγοντος, αλλά –να με συμπαθάτε- ο πρώτος αγώνας χθες βράδυ στη Ρωσία ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρουν οι Θεσσαλονικείς για τα καλά το ‘πάνω χέρι’ σε βάρος μιας ομάδας που δεν έπεισε για την ανωτερότητά της, την συνοχή κλπ., αλλά κατάφερε να νικήσει χάρη σε ένα γελοίο γκολ. Κρίμα.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, την κρίσιμη στιγμή,  έμεινε αβοήθητος από τον τερματοφύλακά του ονόματι Ζίβκοβιτς, η δράση του οποίου στο δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ δεν δικαιολογείται από γκολκίπερ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά, αναρωτήθηκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα ο διεθνής ΕΛΛΗΝΑΣ Πασχαλάκης. Βρισκόταν κάπου στο βάθος του πάγκου, αφού ο προπονητής Φερέϊρα δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται. Κρίμα.

Απόψε, μπαίνει στη μάχη του χρήματος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, γνωρίζοντας πως η πρόκριση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κερδοφόρα σαιζόν. Η Ομόνοια δεν δείχνει ανώτερη, αλλά το πρόσφατο παρελθόν, έχει δώσει οδυνηρές ήττες και αποκλεισμούς των «ερυθρών» από κυπριακές ομάδες.

ΥΓ: Αν και απόψε, οι Πειραιώτες «έχουν υποχρέωση» να τα δώσουν όλα, μια και οι αντίπαλοι θα φοράνε στην πράσινη φανέλα τους,  τριφύλλι…

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γελοία τακτική…, του Γιώργου Αρκουλή
Θλίψη πίσω από το τρόπαιο, του Γιώργου Αρκουλή
«Αντίο» με τελετουργικό!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.