Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ο Κουφός και οι Κότες!, του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love

Θα μπορούσε να είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά.
Δυστυχώς είναι μια αληθινή ιστορία την οποία χρησιμοποιεί ένας μικρός περιφερειάρχης για να παραμυθιάζει τους μεγάλους, δηλαδή τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Πιστεύω ότι οι πολίτες δεν τρώνε “πίτουρο” και σύντομα θα έρθει η ώρα που τον κ.Περιφερειάρχη θα….τον φάνε οι κότες!
Για όσους δεν γνωρίζουν την σημασία του σκίτσου να εξηγήσω, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου εκδίδει ένα υπέρογκο ένταλμα πληρωμής σε έναν δικαιούχο με το ΑΦΜ του και με ένα “κλπ.” μετά το όνομά του.
Όταν ρωτήσαμε πώς είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου να παίρνει τόσα πολλά χρήματα, η απάντηση από την υπεύθυνη μισθοδοσίας της Περιφέρειας ήταν ότι τα χρήματα αυτά μοιράστηκαν σε τρεις εργαζόμενους και το “κλπ.” υπονοούσε δυο ακόμη άτομα!!! [ ερώτηση εδώ]
Είπαμε τότε ότι αυτή η πρακτική είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με την διαφάνεια που απαιτούν οι πολίτες για το πού πάνε τα χρήματα τους και ζητήσαμε από την Περιφέρεια να κοινοποιήσει τα άλλα δυο ονόματα.
Όσο τα είδατε εσείς, άλλο τόσο τα είδαμε κι εμείς και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας. Κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το “κλπ.”;
Ποιοι είναι οι “Άγνωστοι Χ”; Τι κόλλημα έχουν; Τι μαγειρεύουν;
Η Περιφέρεια με ένα απύθμενο θράσος κωφεύει τόσο καιρό στην έκκληση και αυτό δείχνει περίτρανα πόσο σέβεται τους πολίτες που είναι ορκισμένη να υπηρετεί.
Κ. Χατζημάρκο, δεν ήμαστε περίεργοι…εσείς είστε.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του 

Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα
iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
“Κόκκινα Δάνεια” – Μέρος 2ο (Red Loans-Part2), του Γιώργου Σαράφογλου
Η Ρόδος πρωτοπόρος στην Προστασία του Περιβάλλοντος, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Η κρυφή γοητεία της πτωχευμένης Ελλάδας, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.