Ανοιχτή πόρτα

Ο Άγιος Τραμπ και το απολωλός πρόβατο ΝτεΣάντις! – Saint Don and Ron the Lost Sheep!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

Προχθές ο ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Φλώριδας που έτρεχε για πρόεδρος εναντίον του Τραμπ παραιτήθηκε από τον αγώνα διότι δεν έβλεπε ανοικτό μονοπάτι προς το χρίσμα για την προεδρία εκ μέρους των ρεπουμπλικανών.

Το παχύδερμο Τραμπ ήταν τεράστιο για να το προσπεράσει!

Ο ΝτεΣάντις είναι ίδιος ο «Τραμπ» με ελάχιστα πιό ραφιναρισμένη συμπεριφορά και 33 χρόνια νεότερος…έχω μέλλον σου λέει! 

Οπότε παραιτήθηκε τώρα στην αρχή για να αποφύγει την φθορά που ήταν επόμενο να υποστεί σε μια πολύμηνη αντιπαράθεση με τον Τραμπ που και θα έχανε και το μέλλον του θα το τραυματιζε ανεπανόρθωτα.

 Οπότε αποσύρεται, του δίνει την στήριξη του κι έτσι προστατεύει το μέλλον του και ανοίγει την πόρτα για πιθανή επιλογή του ως αντιπρόεδρος ή έστω μια υπουργοποίηση του αν κερδίσει ο Τραμπ!

Τώρα,  γιατί φωτοστέφανο ο Τραμπ;

Είναι Άγιος;

Θα έλεγα ότι είναι ακριβώς το αντίθετο.
Την περασμένη εβδομάδα η προεκλογική εκστρατεία του κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου περιληπτικά λέει ότι ο Θεός αποφάσισε το 1947 (έτος γέννησης του Τραμπ) να τον στείλει στην γη για να την συμμαζέψει!
Εδώ το βίντεο:

Η πλάκα είναι ότι το επίμαχο βίντεο λένε ότι βγήκε από κάποιους Ευαγγελιστές οι οποίοι τυγχάνουν να είναι και οι πιο φανατισμένοι οπαδοί του και το πιστεύουν.
Εδώ δυο σκίτσα αρχείου από το μακρινό 2016 που σατιρίζουν τον φανατισμό τους προς τον Τραμπ!

SHARE
RELATED POSTS
Σχετικά με μια επέτειο…, του Γιώργου Αρκουλή
Η μεγάλη Ελένη κάθεται και κλαίει…, του Κωστή Α.Μακρή
Ζητείται επειγόντως …ένα καζανάκι!, του Σπύρου Ντασιώτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.