Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ούτε μια συγγνώμη;, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

ΑΡΧΕΙΟ 2018

Μέγιστος στα ελληνικά μουσικά πράγματα ο Μίκης Θεοδωράκης, αξίζει την αγάπη μας και την διαχρονική μας προσοχή στο τεράστιο έργο του. Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που ενοχλούν και να το εξηγήσω. Πρόκειται για το κρατικό κανάλι ΕΡΤ2, το οποίο για πολλοστή φορά απέδειξε ότι δεν σέβεται ούτε τους τηλεθεατές, τον προγραμματισμό της, αλλά ούτε και όταν οφείλει να προγραμματίσει με μέγιστο σεβασμό σπουδαία προγράμματα ώστε να τα δώσει στο κοινό χωρίς παρενέργειες. Η συναυλία του Μίκη, λοιπόν, από το Καλλιμάρμαρο άξιζε τουλάχιστον μια προαναγγελία. Την άφησαν στην τύχη της λες και επρόκειτο για «τσόντα» που θα μπορούσε να παίξει ως «μπαλαντέρ» σε κάποιο κενό. Μιλάμε για «αλητεία». Η οποία συνοδεύτηκε από καταστρατήγηση της ροής του κανονικού (δηλαδή προαναγγελθέντος) χθεσινού προγράμματος. Την ώρα που άρχισε η συναυλία (10 μ.μ.) με τις ομιλίες Γεωργουσόπουλου, Ανδρουλάκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, οι ηλίθιοι τηλεθεατές περίμεναν να απολαύσουν επεισόδιο της σειράς Peaky Blinders, Το οποίο, επειδή έτσι γούσταραν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ 2 το έβαλαν να παίξει στις 01.45 (και βλέπουμε…)!!! Έτσι απλά, χωρίς να σκεφθεί κάποιος να ζητήσει μία συγγνώμη.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι αυτή η εγγλέζικη σειρά που περιέχει πολύ πιστολίδι και ανάλογο αίμα, πέρασε βαθιά μέσα στη νύχτα επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι παπάδες, αλλά δεν ισχύει. Αυτό που παίζει, είναι τελικά η ανικανότητα της ΕΡΤ2, του καναλιού, δηλαδή που με αυτά και με αυτά, δεν μπορεί να αγγίξει ούτε 3% από το μερίδιο τηλεθέασης και ας υπερτερεί σε σειρές και διασκεδαστικά προγράμματα έναντι άλλων του ιδιωτικού τομέα.

* Στο μεταξύ, απόψε ο «Θρύλος» θα προσπαθήσει να αποκλείσει την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν στο «Καραϊσκάκη». Αυτή τη φορά, μάθαμε μια (άχρηστη κατά τα άλλα) πληροφορία. Ότι έχει γενέθλια ο ηγέτης της ομάδας και ότι «τα παιδιά θέλουν να του κάνουν δώρο»  μια νίκη. Γερά λοιπόν, και τα μυαλά στον εορτάζοντα.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πώς ο Κοτζιάς εξάρθρωσε κύκλωμα που έκανε εμπόριο βρεφών με «βίζες» – Η αλήθεια για τον Σόρος
Επιτακτική όσο ποτέ η αλλαγή στρατηγικής στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, του Αντγου (εα) Θεόκλητου Ρουσάκη
Ο Χίτλερ και οι Άνθρωποι, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.