Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Νάξος: Παρέλαση με μια μόνο μαθήτρια στον Απόλλωνα Νάξου!

Spread the love

Με μια και μοναδική μαθήτρια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο χωριό Απόλλωνα στη Νάξο.

Με καμάρι και υπερηφάνεια γιόρτασε και τίμησε την 28η Οκτωβρίου η 8χρονη μαθήτρια του δημοτικού σχολείου του Απόλλωνα Νάξου Εφραιμίνα ντυμένη στην παραδοσιακή στολή της.

Η 8χρονη μαθήτρια συνοδευόμενη από το δάσκαλό της, παρακολούθησε τη δοξολογία στην εκκλησία του παραθαλάσσιου οικισμού της Κορωνίδας, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων και παρέλασε με υπερηφάνεια στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του χωριού  μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους που την καταχειροκρότησαν.

Τι κι αν είναι μόνο ένα το παιδί του σχολείου του Απόλλωνα… ο δάσκαλός φρόντισε να γιορταστεί η εθνική μας επέτειος με όλες τις τιμές. Πρόντες μεταξύ άλλων στην κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση ο ιερέας του χωριού και ο πρόεδρος της κοινότητας Κορωνίδας Αντώνης Αλιμπέρτης.

Το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα που παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Παρέλαση ΑπόλλωναςΠαρέλαση Απόλλωνας

Παρέλαση Απόλλωνας

Παρέλαση Απόλλωνας

Πηγή: naxostime.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πανεπιστημίου, κεντρική λεωφόρος δυο ταχυτήτων, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά
Μια ιστορική μέρα για την Ευρώπη, του Ηλία Καραβόλια
Επένδυση με κόστος…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.