Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μ. Γλυνός: Με εντατική δουλειά μπορούμε να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών

Spread the love

Την περιοδεία του στην Νάξο συνέχισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, μετά την επιστροφή του από την Αμοργό.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργο Γκούφα, Μιχάλη Φραγκίσκο και Αντώνη Χατζηιωάννου, ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΗ και της ΕΛ.ΑΣ., την ΔOΥ Νάξου και τον Δικηγορικό Σύλλογο όπου συνομίλησε με πολίτες και εργαζόμενους.

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης Γλυνός, επισκέφθηκε του Δημοτικού Λιμενικό Ταμείου Νάξου όπου κ. Νίκος Σέργης, τον ξενάγησε στα γραφεία και τον ενημέρωσε για το νέο χωροταξικό των λιμένων του νησιού.

Κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ο κ. Μ. Γλυνός αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα Λιμενικά Ταμεία στην ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά μας. Αναφέρθηκε στην δημιουργία Τοπικών Οργανισμών Διοίκησης Προορισμού (Destination Management Organization) σε συνεργασία με τους Δήμους, τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, τα τοπικά επιχειρηματικά επιμελητήρια και φορείς.

«Περιφέρεια και Δήμοι, με πνεύμα συνεργασίας και συνέργειας χωρίς ανταγωνισμούς, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες των νησιών μας. Απαιτείται βέβαια η δημιουργία τοπικών δομών και οργανισμών ανά νησί ή και επαρχείο που θα μετέχουν όλοι οι φορείς. Ως Περιφερειακή Αρχή δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε οικονομικά τους οργανισμούς αυτούς ανά νησί ή επαρχείο, οι οποίοι θα αποτελέσουν την πλατφόρμα επιστημονικής παραγωγής και εξειδίκευσης μίας Εκσυγχρονισμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης. Μπορούμε να το πετύχουμε γιατί διαθέτουμε τα κατάλληλα στελέχη, συνδυάζοντας εντατική δουλειά, πίστη και όραμα. Με εντατική δουλειά μπορούμε να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο σε Περιφέρεια τεσσάρων εποχών και να πάψουμε να είμαστε Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης», επισήμανε ο κ. Μ. Γλυνός

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με επαγγελματίες και εργαζόμενους για τα ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν αλλά και για την προοπτική της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου αναχώρησε για την Ιο.

 

SHARE
RELATED POSTS
20525703_1988108224804640_5848327153125532740_n.jpg
Από τον Μάκη στον Εδουάρδο, του Μάνου Στεφανίδη
Σωσμό δεν έχουμε, του Νικήτα Οικονόμου
Παναγιώτης Κουνάκης: “Γέλασε τον τόν χωριάτη, να τον έχεις πάντα εργάτη- Συνεχίζετε την υπονόμευση κ. Χατζημάρκο”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.