Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική Συνεντεύξεις

Μιχάλης Κόκκινος: “Την σοφία που αποκόμισα από την Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, θα την μοιραστώ με τους συμπατριώτες μου.”. Ό,τι είπε στον Ρ/Σ.Παλμό 99.5

Spread the love

Τζίνα Δαβιλά

“Πολιτική η παραίτησή μου και όχι προσωπική. Θα συνεχίσω να κάνω πολιτική, όπως έκανα πάντα μέσα από το Δικηγορικό μου γραφείο. Δεν θα δεχθώ, όμως, ποτέ την απαξιωτική συμπεριφορά που τόλμησε να κατηγορήσει λαό και όχι κυβερνήσεις πολιτικές.”, είπε μεταξύ άλλων σημαντικών ο τέως Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δικηγόρος κος Μιχάλης Κόκκινος.

Υποστηρικτικός προς τον τ. ΥΠΕΞ κο Νίκο Κοτζιά και επικριτικός με τον τέως εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά την ραδιοφωνική μας συνομιλία ο κος Μιχάλης Κόκκινος, ο οποίος διευκρίνισε ότι επιστρέφει στη Ρόδο και θα στηρίξει την προοπτική εξέλιξης της Ρόδου και της Δωδεκανήσου χωρίς να εμπλακεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως ο ίδιος τόνισε, από την ενασχόλησή του με το ευαίσθητο τμήμα της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού για τέσσερα χρόνια φεύγει σοφότερος και είναι πρόθυμος να μοιραστεί δώσει την εμπειρία και τις γνώσεις του με την κοινωνία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου. Η συζήτηση μεταδόθηκε από τον Ρ/Σ Παλμός 99.5 και την εκπομπή “Πρόσωπα και Τραγούδια” με την Τζίνα Δαβιλά. Ο μος Κόκκινος ακούγεται στο 17ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί.

SHARE
RELATED POSTS
Ίσως τους σώσει… ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, του Γιάννη Σιδέρη
Η νεκροφάνεια του ΠΑΣΟΚ και η …άκαρπη “Ελιά”, του Γιάννη Σιδέρη
Η ιστορία του κλειδιού, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.