Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Μιλένα Μπαχαρνίκου, μια δυνατή υποψηφιότητα στο Συνδυασμό του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη

Spread the love

Ακόμη μία Δυνατή Υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του Δημήτρη Στεργίου Καψάλη

Σήμερα Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κα Μιλένα Μπαχαρνίκου και του έθεσε την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Συνδυασμό του.

Η κα Μπαχαρνίκου δήλωσε τα εξής: «Μετά από πολύ σκέψη και με απόλυτη συνείδηση των πράξεών μου, αποφάσισα να προχωρήσω μπροστά, έμπρακτα, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Κατέληξα ότι ο μοναδικός Δήμαρχος με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής μέριμνας, με στοχευμένες και ουσιαστικές θέσεις είναι ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός Συνδυασμός που φέρνει μόνο νίκες εδώ και 20 χρόνια. Μπαίνω κι εγώ στη μάχη για το καλό της πόλης μας προσφέροντας όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλω και εγώ σε μια ακόμα νικηφόρα πορεία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης».

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στον Συνδυασμό και αμοιβαία ευχήθηκαν καλή επιτυχία και συνεργασία για τη νίκη που θα βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

 

SHARE
RELATED POSTS
Πρεμιέρα Σάββατο 16 Μαρτίου Δημοτικό Θέατρο Ρόδου -“Τρίτο Στεφάνι” Θεατρική Ομάδα ΠΡΑΞΙΣ
Το Ίδρυμα Marc de Montalembert στη Ρόδο και το Ημερολόγιο του Δήμου Ρόδου ως ελάχιστος φόρος τιμής
Ψήφος Αποδήμων-“Μια Αιωνιότητα -(30 χρόνια)- και μια Μέρα”! Expatriate Vote- “Eternity -(30yrs.)- and a Day”!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.