ΕΥ ΖΗΝ

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023 

Γενικά 

Για το ωροσκόπιο του Ιουνίου 2023, αναμένεται καταιγίδα παθών. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει με φωτεινά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να είναι μια μοιραία γνωριμία ή μια συνάντηση με τον πρώτο σας έρωτα. Το μυθιστόρημα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα υπόσχεται να είναι παθιασμένο και να σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Αν και ο ατίθασος Ήλιος στους Διδύμους χαρακτηρίζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσης, και την κυκλοθυμία τα ζώδια της Φωτιάς είναι αρκετά έξυπνα για να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους. 

Και για τους υπόλοιπους από εμάς έχει να δώσει πάραυτα. Οι διαλογιστικές πρακτικές θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε τη ροή της ενέργειας και να την κατευθύνετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η διαύγεια στα επαγγελματικά θα έρθει κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου της Φράουλας τον Ιούνιο, όταν ανοίγει ο δρόμος για νέους στόχους. Τα εμπόδια θα αρχίσουν σταδιακά να εξαφανίζονται, τα σταματημένα σχέδια θα πάρουν μπροστά. 

Εγώ να σας ευχηθώ από εδώ, να έχετε έναν πολύ γλυκό Ιούνιο και να σας πάει ο μήνας όσο γλυκά γίνεται, σαν τους στίχους από το πολυαγαπημένο μας καλοκαιρινό τραγούδι των Φατμέ, του 1986, που θεωρείται κλασικό πια…

«Το καλοκαιράκι, στη ακρογιαλιά
μέσα στο νεράκι, πλέουμε αγκαλιά.
Πέφτει το βραδάκι, πιάνει η δροσιά
δως μου ένα φιλάκι, κι έλα πιο κοντά.»

Κριός 

«Δε φταίω εγώ, δε φταις εσύ
μπορεί να φταίει το νησί
μας μάγεψε, μας πήρε τα μυαλά
Το μπλε της θάλασσας μεθάει
το άσπρο των νησιών μας πάει
μας έδεσε για πάντα μας κρατάει?»

Μην μου μιλάς για καλοκαίρια / Σοφία Αρβανίτη σε στίχους Μιχάλη Ρακιντζή /1991

Αυτόν τον μήνα, ο Άρης σας προκαλεί να στοχεύσετε ψηλά και μακριά. Σας ενθαρρύνει να αναλάβετε και να πάρετε αποφάσεις, μαχητικοί μου Κριοί. Μεταξύ 1ης και 4ης και από τις 22 του μήνα, οι παράφωνες ενέργειες του Καρκίνου πυροδοτούν υποχρεώσεις που δεν είχατε προβλέψει να έρθουν. Μην τις βλέπετε ως αναπόφευκτες, γιατί έτσι δεν θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Αντίθετα, βοηθήστε εκείνους που δεν έχουν την ίδια αίσθηση κινδύνου με εσάς. Δείξτε τον εαυτό σας καθησυχαστικό στους γύρω σας όταν πανικοβάλλεστε. Επίσης, το να λαμβάνετε υπόψη σας τη μακροπρόθεσμη προοπτική θα σας ωφελήσει οικονομικά.

4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη, όπου πέφτει το φως σε μακρινούς στόχους, στα θέματα του εξωτερικού, στην κοσμοθεωρία μας, στον τρόπο που βάζουμε στόχους, στην επέκτασή σας σαν μέλη της κοινωνίας. Ίσως μάλιστα σύντομα να κάνετε το ντεμπούτο σας με ένα έργο ορόσημο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή να αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα ταξίδια ή ακόμη και να μεταναστεύσετε. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους θα μπορούσε να τονώσει ακαδημαϊκά θέματα ή ταξίδια. Ευνοεί και τις συζητήσεις με ανθρώπους σε θέσεις κλειδί, τις συνεργασίες, τους διακανονισμούς. Μπορεί επίσης σύντομα να αποφασίσετε να γίνετε πιο δραστήριοι σε ό,τι αφορά επικοινωνιακά έργα. Ένα σημαντικό συμβόλαιο μπορεί επίσης να βρίσκεται προ των πυλών. Απολαύστε τις διασκεδαστικές δονήσεις του Ιουνίου και αν μπορείτε να βγείτε στην πόλη ή να ταξιδέψετε κάπου εξωτικά, θα το λατρέψετε!

Πέρα από το γεγονός ότι οι ενέργειες των Διδύμων σε εμψυχώνουν, ο Άρης στον Λέοντα προωθεί σημαντικά την πρόοδό σας! Σας δίνει αυτό το χάρισμα που προσελκύει τους ανθρώπους εκείνους που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Μέσα στην ευφορία, μην ξεχνάτε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Ποια διαφορά; Στα οικονομικά σας! Από αυτή την πλευρά, τα πράγματα είναι λιγότερο λαμπερά, γιατί σοβαροί πλανήτες σας ζητούν να ασχοληθείτε με το θέμα. Αν λοιπόν νιώθετε αντίσταση, δείξτε τη σοβαρότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα πάρετε όλα όσα θέλετε.

Έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Για να λειτουργήσει η μαγεία, μην είστε ανυπόμονοι με όσους είναι πιο προσεκτικοί από εσάς. Αντίθετα, καθησυχάστε τους.

Ταύρος 

«Στη θάλασσα
Χρώματα άνοιξη βόλτα στον ήλιο
Στη θάλασσα παρέα μ’ έναν φίλο
Σε γνώρισα (σε γνώρισα)
Χάδια ανέμελα πάνω στην άμμο
Ζωγράφισες ένα αεροπλάνο και
Γέλασες (γέλασες)»

Στη θάλασσα / Θεοδοσία Τσάσου / 2002

Η ζωή είναι σίγουρα σε ανοδική πορεία μετά τον προηγούμενο δύσκολο μήνα, σταθεροί μου Ταύροι. Μπαίνετε σε μια από τις πιο ευλογημένες δωδεκάμηνες περιόδους ολόκληρης της ζωής σας. Από τώρα μέχρι τις 24 Μαΐου 2024, θα ζήσετε καλύτερες στιγμές και νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και των θαυμάτων, έχει στήσει έναν χαρούμενο χορό στο ζώδιό σας, θα νιώθετε ολοένα και καλύτερα. Σκεφτείτε το 2011 και το 2012, καθώς αυτό θα απηχεί μια παρόμοια ενέργεια. Στην πραγματικότητα, εισέρχεστε σε ένα από τα πιο σημαντικά και ορόσημα χρόνια, όπου θα παρακολουθήσετε ολόκληρη τη ζωή σας να ανθίζει πλέον. Όταν ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιο κάποιου, πολλά πράγματα τείνουν να συμβαίνουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, καθώς και θα έχετε αυξημένο πλεονέκτημα να βρείτε τη μία και μοναδική αληθινή αγάπη – καθώς και να περιβάλλεστε από πολλές συνδέσεις με αδελφές ψυχές, είτε πρόκειται για νέους φίλους, γείτονες, οικογένεια ή ακόμη και κατοικίδια ζώα. Πολλοί από εσάς μπορεί να καταλήξετε να ερωτευτείτε, να δώσετε μακροχρόνιες υποσχέσεις, να αρραβωνιαστείτε ή ακόμη και να παντρευτείτε. 

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών μπορεί τώρα να ανταμείβεται;, καθώς ανεβαίνετε σε μεγαλύτερα ύψη στον κλάδο σας. Ωστόσο, μπορεί αντ’ αυτού να αποφασίσετε ότι θέλετε να ξεκινήσετε εντελώς καινούργια, τεράστια ξεκινήματα, όπως να γίνετε μια εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού σας, να κάνετε το ντεμπούτο αυτής της αυθεντικής εκδοχής στον κόσμο ή να ξεκινήσετε νέα έργα, καριέρες και στόχους. Τα ταξίδια, οι πνευματικές αναζητήσεις, ο πλούτος, η φήμη, η ευτυχία και η αφθονία θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν δικά σας. Ωστόσο, το κλειδί με όλη αυτή την κοσμική ενέργεια είναι να μην περιμένετε απλώς να έρθει σε σας – όχι, πρέπει να αδράξετε την ημέρα. Κάντε μια λίστα με τους μεγάλους στόχους που θέλετε να αντιμετωπίσετε ολόκληρη τη δεκαετία που έρχεται και αρχίστε να χτίζετε προς αυτούς! 

Η πανσέληνος της Φράουλας στις 4 Ιουνίου στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη, φωτίζει τον τομέα του πλούτου και της εμπιστοσύνης φέρνοντας πιθανότατα σημαντικά νέα σχετικά με το εισόδημα του/της συντρόφου σας, έναν διακανονισμό, μια κληρονομιά ή τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για διαδικαστικά, κάποιο επιχειρηματικό κεφάλαιο ή ένα δάνειο. Στις 18 Ιουνίου έχουμε την Νέα Σελήνη που επηρεάζει τα οικονομικά σας. Την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας προσφέρεται μια αύξηση, μια νέα θέση εργασίας ή νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, ακόμη και αν πρόκειται απλώς για μια επιπλέον δουλειά ή μια παράλληλη απασχόληση. Απολαύστε την αρχή του καλοκαιριού!

Στη συνέχεια, από τις 20 Μαΐου και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα επενδύσετε περισσότερο σε οικιακά θέματα, είτε αυτό αφορά τη φιλοξενία ή το χρόνο που περνάτε με την οικογένειά σας είτε σε σχέση με μια ανακαίνιση ή μετακόμιση.

Δίδυμοι

«Μα έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία
είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα.
Δεν νιώθω θλίψη, μα μου’χει λείψει
το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία.»

Πανσέληνος / Χάρις Αλεξίου / 1995 

Είναι η εποχή των γενεθλίων σας και εσείς ζείτε τη ζωή σας σε μια ωραία κατάσταση, επικοινωνιακά μου Διδυμάκια! Η πρώτη ωραία και σημαντική όψη που πρέπει να σημειωθεί είναι η ενέργεια του τυχερού Δία. Από τώρα μέχρι τις 24 Μαΐου 2024 βρίσκεστε στην πραγματικότητα σε μια μάλλον αργή και στοχαστική περίοδο, καθώς η εσωστρεφής πλευρά σας θα γίνει πιο ισχυρή. Θα ριζώσετε μοναδικές, δημιουργικές ιδέες, αλλά θα μπορούσατε επίσης να βιώσετε περισσότερη μοναξιά εξαιτίας αυτού. Ακούστε τη διαίσθησή σας το επόμενο έτος, γιατί καθοδηγείστε από πνευματικές δυνάμεις, όπως ένας “φύλακας άγγελος”. Επίσης, ως κατάλοιπο του προηγούμενου μήνα, ο δυναμικός  Άρης σας κάνει να κινείστε και να ωθεί την ζωή σας σε σχέση με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα ταξίδια μέχρι τις 10 Ιουλίου. Τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορούσατε να εργαστείτε πάνω σε ένα έργο-ορόσημο για τη συγγραφή, την ομιλία, την ακαδημαϊκή ή διαφημιστική σας δραστηριότητα ή, αντ’ αυτού, μπορεί να ταξιδέψετε σε πολλές συναρπαστικές κοντινές πόλεις και τοποθεσίες. 

Η πανσέληνος της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στη ζώνη των συνεργασιών έρχεται στις 4 Ιουνίου, η οποία θα μπορούσε να φέρει στο επίκεντρο μια σημαντική σχέση κοντά σε αυτό το διάστημα. Μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε μακροχρόνιες υποσχέσεις, να μετακομίσετε, να αρραβωνιαστείτε ή ακόμη και να παντρευτείτε. 

Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Ένας από αυτούς έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας σας.

Καρκίνος 

«Πέρασες τόσες βροχές για να `ρθεις σε μένα
φέρνοντας χούφτες με φως να νιφτώ
Πέρασα τόσες ζωές για να βρω εσένα
μες στη ζεστή σου αγκαλιά να κρυφτώ.»

Τόσα καλοκαίρια / Δάκης / 1967 Λευτέρης Παπαδόπουλος – Μίμης Πλέσσας 

Ένας διασκεδαστικός και γεμάτος φλερτ μήνας βρίσκεται μπροστά σου, ευαίσθητέ μου Καρκίνε. Υπέροχα νέα σας περιμένουν στην προσωπική σας ζωή, καθώς τα άστρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά. Ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων και της τύχης, κινείται στον κοινωνικό σας τομέα μέχρι τις 24 Μαΐου 2024. Οι ευλογίες θα πέφτουν βροχή πάνω σας από τις φιλίες και την κοινότητά σας, καθώς οι άνθρωποι θα επιδιώκουν να σας γιορτάσουν. Στην πραγματικότητα, σύντομα θα μπορούσατε να νιώσετε πιο δημοφιλείς από ποτέ! Αυτή είναι επίσης μια ιδιαίτερα ευοίωνη ενέργεια για τους εργένηδες που αναζητούν να συναντήσουν μια ρομαντική σύνδεση με την αδελφή ψυχή τους μέσω των διαδικτυακών γνωριμιών ή του δικτύου σας. Κάποιοι singles θα μπορούσαν ακόμη και να βρουν έναν φίλο να κάνει βήματα προς τα εμπρός με τη ρομαντική έννοια, αντ’ αυτού. 

Η πανσέληνος της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη έρχεται στις 4 Ιουνίου και τονίζει την παραγωγικότητά, η οποία πιθανότατα θα σας βρει τρομερά απασχολημένους με τη ρουτίνα σας και πολλά έργα και σχέδια. Θα μπορούσατε να εγκαταλείψετε μια δουλειά ή ένα έργο για να ασχοληθείτε με κάποιο άλλο. Επίσης, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, μια δίαιτα ή την άσκηση. Αργότερα, Η νέα σελήνη στον επικοινωνιακό Δίδυμο, στις 18 Ιουνίου σας αναγκάζει κατά κάποιον τρόπο να κάνετε πίσω, να ξεκουραστείτε να πάρετε διάλειμμα, να έχετε ανάγκη από μοναξιά ή ιδιωτικότητα. Αν το άγχος σας είναι στα ύψη ή έχετε ανάγκη να συνδεθείτε με κάποιον ειδικό ή θεραπευτή, κάντε το τώρα. Τα όνειρά σας θα είναι επίσης πιθανότατα αρκετά έντονα κοντά σε αυτό το διάστημα.

Θα έχετε επίσης άφθονες ευκαιρίες να φτάσετε σε σημαντικές ελπίδες, φιλοδοξίες και στόχους, αλλά αυτό είναι πιθανό να σας έρθει με τη βοήθεια των ανθρώπων του δικτύου σας. Πάρτε τον πίνακα οράματός σας, μάθετε τι θέλετε και, στη συνέχεια, ζητήστε χάρες! Σημαντικά ορόσημα -και περισσότερα έσοδα από την καριέρα σας- μπορεί να έρθουν προς το μέρος σας.  Ακολουθεί το καύσιμο του δυναμικού Άρη στα οικονομικά σας μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αναμείνατε ότι θα κάψετε μετρητά καθώς θα προκύψουν έξοδα. Ωστόσο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ορμή για να επιδιώξετε και περισσότερα έσοδα. 

Λέων

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι
Στη δική σου αγκαλιά
Πάρε με
Ένα πλοίο θα σε φέρει
Στη δική μου αμμουδιά
Μια βραδιά»

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι / Μέλισσες 

Ετοιμαστείτε για έναν δραστήριο και συναρπαστικό μήνα, λαμπερά μου Λιοντάρια. Πρώτα απ’ όλα, ο δυναμικός Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα έχετε ένα πλεονέκτημα σε όλα τα θέματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκινήστε σχέδια, εκπέμψτε αυτοπεποίθηση και να ξέρετε ότι μπορείτε να τα έχετε όλα! Ακόμα περισσότερες κοσμικές καμπές λαμβάνουν χώρα και στα μέσα του μήνα. Επίσης, από τις 16 Μαΐου 2023 και μέχρι τις 24 Μαΐου 2024 με τον Δία στον Ταύρο, θα είστε έτοιμοι για μια χρονιά ένδοξης επέκτασης στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτή είναι συχνά μια περίοδος επιτυχίας, χειροκροτημάτων, δόξας, προαγωγών, βραβείων ή ακόμη και φήμης. Ωστόσο, αυτό θα συνδεθεί άμεσα με το πόσο σκληρά έχετε εργαστεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια -και αν βρίσκεστε στον σωστό κλάδο και αν χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας με σύνεση. Για παράδειγμα, όσοι ήταν τεμπέληδες ή δεν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους σχετικά με τις φιλοδοξίες τους και ζουν ένα όνειρο απατηλό, δεν θα δουν επιτυχία. Αντίθετα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε εντελώς διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση. Ωστόσο, αν έχετε εργαστεί σκληρά και βλέπετε ανταμοιβές, οι μεγάλες ανακαλύψεις και περισσότερες ευκαιρίες για να δείξετε στον κόσμο τι έχετε σίγουρα σας περιμένουν! Χρησιμοποιήστε το επόμενο έτος με σύνεση και να είστε στρατηγικοί. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, θα χορέψει επίσης στο ζώδιό σας από τις 5 Ιουνίου 2023 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023! Ουάου! Ο λόγος που θα βρίσκεται μέσα σας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οφείλεται στην ανάδρομη πορεία της που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Ιουλίου 2023 έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023. Από τη μία πλευρά, πριν και μετά την ανάδρομη πορεία, θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και λαμπερή. Ωστόσο, ακόμη και από αυτόν τον μήνα, μπορεί να συνδεθείτε με ανθρώπους και καταστάσεις από το παρελθόν. Ω όλα τα ζώδια, είστε οι πιο ευνοημένοι για να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν -ακόμη και με “αυτόν που ξέφυγε”. 

Η πανσέληνος της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη έρχεται στις 4 Ιουνίου και φωτίζει την προσωπική σας ζωή. Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή για να εστιάσετε στον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη γονιμότητα, ανεξάρτητα από το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Αν έχετε παιδιά, μπορεί να εμφανιστεί μια στιγμή ορόσημο όσον αφορά ένα από αυτά. Τέλος, αν είστε δημιουργικοί, θα είστε σε πλήρη εγρήγορση. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους ωθεί τα κοινωνικά σας. Αυτό εξασφαλίζει πολλές προσκλήσεις που θα έρθουν προς το μέρος σας, καθώς και έναν πιο ενεργό κύκλο φιλίας τις επόμενες εβδομάδες. Θα νιώσετε αρκετά αγαπητοί, θα γιορτάσετε και θα υποστηριχθείτε από το σύμπαν.

Αυτό το μήνα, είστε επιτυχημένοι και αυτό είναι πολύ καλό. Ωστόσο, σε περίπτωση ενόχλησης, μείνετε ψύχραιμοι και η εικόνα σας θα διατηρήσει τη λάμψη της.

Παρθένος

«Κάποιος κοιτάει την ώρα
κάποιος στο δρόμο τρέχει
κάπου σε κάποια χώρα
τώρα μπορεί να βρέχει

Και μένα τι με νοιάζει
εδώ έχει πάντα ήλιο»

Λιωμένο Παγωτό / Ξύλινα σπαθιά / 1994 

Ο Ιούνιος θα σας δει να ζογκλάρετε πολλά διαφορετικά πράγματα, οργανωτικοί μου Παρθένοι. Πρώτον, ας ασχοληθούμε με τον συμπαντικό χορό του τυχερού Δία. Από τώρα και μέχρι τις 24 Μαΐου 2024, ο Δίας θα βρίσκεται μέσα στη ζώνη επέκτασής σας! Αυτό θα σας φέρει μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για να ακολουθήσετε νέους ορίζοντες και να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, τους άλλους και τη ζωή, ιδίως μέσω των ακαδημαϊκών σπουδών, των ταξιδιών ή της πνευματικότητας. Αντίθετα, μπορεί να ασχοληθείτε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή τις εκδόσεις ή να δείτε επιτυχία στις διεθνείς επιχειρήσεις ή αγορές. Ετοιμαστείτε να νιώσετε περισσότερη υποστήριξη και ενθουσιασμό στη ζωή. Επίσης, από τα τέλη Μαΐου, ο δυναμικός Άρης βάζει φωτιά στον τομέα της ιδιωτικότητας και της μοναξιάς σας. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι κάποιος εργάζεται σκληρά για την ανάπτυξη ή για έργα στο παρασκήνιο. Αντίθετα, μπορεί να νιώθετε ότι το άγχος σας κορυφώνεται και ότι πρέπει να επιλύσετε συγκεκριμένα ζητήματα από το παρελθόν σας. 

Η πανσέληνος της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη έρχεται στις 4 Ιουνίου η οποία θα μπορούσε να φέρει μια καμπή γύρω από το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένειά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε έναν γονέα ή αδελφό, μπορεί να διοργανώσετε ένα πάρτι στην κατοικία σας ή να μετακομίσετε ή να κάνετε ανακαίνιση κοντά σε αυτό το διάστημα. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους ωθεί τα επαγγελματικά σας. Αυτό θα μπορούσε να δει μεγάλη δυναμική στην καριέρα σας ή σε δημόσιο επίπεδο τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Μια προαγωγή, μια νέα προσφορά εργασίας ή μια στιγμή προβολής θα μπορούσε να είναι σύντομα κοντά σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας, κάντε το τότε.

Για να προχωρήσουν τα πράγματα, πάρτε το θάρρος σας και συμφωνήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Επίσης, μιλήστε για τον εαυτό σας, την επιτυχία σας και τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός

«Θυμήσου τα καλοκαίρια εκείνο τον καιρό
με την παρέα στο Φάληρο το παλιό,
Στον Μπάτη όλοι μαζευόμαστε,
για μπάνιο τα πρωινά,
στην Αμφιτρίτη και στον Άδωνη
το βράδυ σινεμά.»

Καλοκαιρινές διακοπές / Νίκος Καρβέλας / 1985

Ο Ιούνιος θα φέρει πολλές συγκινήσεις στην πορεία σας, διπλωματικοί μου Ζυγοί. Από τώρα μέχρι τις 24 Μαΐου 2024, θα έχετε ένα έτος ευκαιριών για να δείτε τις πιο στενές σας ενώσεις να γίνονται βαθύτερες και πιο ευθυγραμμισμένες. Η αλλαγή πορείας του τυχερού Δία εδώ όχι μόνο θα μπορούσε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στην προσωπική σας ζωή, αλλά θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε περισσότερο ή να θεραπεύσετε τυχόν τραύματα γύρω από την ευαλωτότητα. Ένας άλλος τρόπος που θα σας ευλογήσει είναι ο οικονομικός -είτε από τον σύντροφό σας που θα βγάλει περισσότερα αν είναι ζευγάρι- είτε για οποιονδήποτε από εσάς με περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις, κληρονομιά ή σε σχέση με έναν διακανονισμό. Δεν έχετε ακόμη πλούτο; Τώρα θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε πώς να τον χτίσετε ή να διαπραγματευτείτε περισσότερες παροχές με τον εργοδότη σας! Ακολουθεί η μετακίνηση του δυναμικού Άρη στον κοινωνικό σας τομέα μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αυτό προμηνύει μια πολύ ζωντανή και εορταστική περίοδο για εσάς, καθώς θα περιβάλλεστε από πολλούς φίλους και υποστηρικτές. Αν είστε ελεύθεροι, είστε επίσης αρκετά τυχεροί για να γνωρίσετε και κάποιον ξεχωριστό. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι κάποιος παρεμβαίνει για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια σημαντική φιλοδοξία. 

Η πανσέληνος της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη έρχεται στις 4 Ιουνίου .Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει ένα συμβόλαιο ή να σας βάλει να κάνετε το ντεμπούτο σας σε ένα έργο ορόσημο που σχετίζεται με τη συγγραφή, την ομιλία ή την επικοινωνία.

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους, η οποία μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια ακαδημαϊκή, δημοσιογραφική, διεθνή επιχειρηματική ή ταξιδιωτική προσπάθεια. Αν θα θέλατε να προγραμματίσετε συναρπαστικά μακρινά ταξίδια τώρα ή τον επόμενο μήνα, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε.

Έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα, απλά πρέπει να βρείτε το κουράγιο να το κάνετε. Αυτό το μήνα, έχετε την τόλμη και θα έχετε την ευκαιρία που τόσο πολύ ελπίζατε.

Σκορπιός 

«Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι
πηδά στο δρόμο απ’ των σπιτιών τις σκεπές
είναι παιδί και με τραβάει απ’ το χέρι
στο τέλος όλες οι υπόγειες στοές
βγάζουν σ’ ένα φωτεινό καλοκαίρι»

Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι / Μανώλης Φάμελλος / 2000

Μετά την ένταση και τις ανατροπές της μοίρας τους τελευταίους μήνες, ο Ιούνιος θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ευχάριστος για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Κατ’ αρχάς, ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, θα χορεύει στον ουρανό  για εσάς μέχρι τις 24 Μαΐου 2024 – φέρνοντας θεϊκές ευλογίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν πολύ σύντομα να γνωρίσουν έναν μακροχρόνιο σύντροφο, ενώ τα ζευγάρια θα μπορούσαν να μετακομίσουν, να δώσουν μακροχρόνιες υποσχέσεις, να αρραβωνιαστούν ή ακόμη και να παντρευτούν. Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές χρονιές γύρω από τις σχέσεις σας από το 2011 και το 2012! Ακολουθεί η κίνηση του δυναμικού ενεργητικού Άρη στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αυτό θα σας ωθήσει περαιτέρω στο προσκήνιο και πιθανότατα θα αυξήσει τον φόρτο εργασίας σας στη δουλειά. Ωστόσο, αν προσπαθήσετε τώρα, θα μπορούσατε πολύ σύντομα να διεκδικήσετε μια προαγωγή, ένα βραβείο ή ακόμη και να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στην επαγγελματική σας κλίμακα. 

4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας τα οικονομικά στο προσκήνιο. Όχι μόνο θα μπορούσατε να βγάλετε περισσότερα -όπως να υπογράψετε έναν νέο πελάτη, να πάρετε μια αύξηση ή ακόμη και να αναλάβετε μια νέα δουλειά-, αλλά θα μπορούσατε επίσης να δείτε χρήματα να φεύγουν μέσω μιας σημαντικής δαπάνης. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους στον τομέα του πλούτου και της εμπιστοσύνης φτάνει στις 18 Ιουνίου. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα μπόνους, μια επιταγή δικαιωμάτων, μια κληρονομιά ή έναν διακανονισμό τις επόμενες εβδομάδες. Αν θα θέλατε να επαναδιαπραγματευθείτε τις παροχές σας, να υποβάλετε αίτηση για πιστωτική γραμμή ή δάνειο ή να αναζητήσετε επιχειρηματικό κεφάλαιο, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε μεγαλύτερη εστίαση γύρω από την αίσθηση της ευαλωτότητας και της οικειότητας.

Για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε, πρέπει να κάνετε βήματα. Οι αλλαγές που έρχονται αυτό το μήνα, απαιτούν να συμφιλιωθείτε με ό,τι λάμπει ακούγοντας τη διαίσθησή σας.

Τοξότης

«Tο πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι
Πάρε το μετρό για Πειραιά
Μέσα στο γλυκό καλοκαιράκι
να πάμε κρουαζιέρα στα νησιά

Στο κύμα θ’ αρμενίζει το βαπόρι

τ’ αγέρι θα μας παίρνει τα μαλλιά»

Κρουαζιέρα / Βαγγέλης Γερμανός / 1982

Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους είναι εδώ για σένα, ταξιδιάρικέ μου Τοξότη. Από τώρα και μέχρι τις 24 Μαΐου 2024, ο τυχερός Δίας θα ενεργοποιεί τη ζώνη της παραγωγικότητάς σας. Πολύ σύντομα μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο απασχολημένοι από ποτέ στη δουλειά σας, αλλά αναλαμβάνετε έργα-ορόσημα που μπορούν πραγματικά να σας ωθήσουν ψηλότερα στην καριέρα σας. Επίσης, αν είχατε απογοητευτικές ανησυχίες για την υγεία σας ή αν επιδιώκετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε μυς ή να δοκιμάσετε μια νέα δίαιτα, θα έχετε τόσα πολλά κοσμικά καύσιμα που θα δουλεύουν υπέρ σας. Ένας άλλος πολύ γλυκός τρόπος που θα μπορούσε να σας επηρεάσει είναι να έρθετε πιο κοντά με το κατοικίδιό σας – ή να αποκτήσετε και ένα καινούργιο μέσα στη χρονιά που έρχεται! Ακολουθεί η μετακίνηση του δυναμικού Άρη μέσα από τη ζώνη επέκτασής σας μέχρι τις 10 Ιουλίου, η οποία θα μπορούσε πολύ σύντομα να σας απασχολήσει σε ένα ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό, διεθνές ή ταξιδιωτικό θέμα. Αν κάποιος από αυτούς τους τομείς σας ενδιαφέρει, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε! 

Η πιο σημαντική πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στις 4 Ιουνίου, καθώς αναδεικνύει το ζώδιό σας. Ένας σημαντικός προσωπικός στόχος θα μπορούσε τώρα να είναι εφικτός και θα μπορούσατε να βρεθείτε πολύ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Θα δείτε μια μετατόπιση της μοίρας σας, που πιθανόν να σας ωθήσει σε νέους ορίζοντες. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους έχει να κάνει με τις συνεργασίες. Αυτό θα μπορούσε να σας δει να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με κάποιον, να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να αρραβωνιαστείτε ή ακόμη και να παντρευτείτε. Ωστόσο, αν δεν είστε σε ευθυγράμμιση με το σημαντικό σας πρόσωπο, μπορεί να χρειαστείτε χώρο ή ακόμα και να χωρίσετε. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να αξιοποιήσουν αυτή την περίοδο για να βγάλουν τον εαυτό τους προς τα έξω, καθώς θα μπορούσαν να προσελκύσουν κάποιον με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Αυτό το μήνα, έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας στερεί το ηθικό. Ωστόσο, μείνετε διακριτικοί σε αυτή την ευκαιρία, γιατί ο Κρόνος μπορεί να θέσει τα πάντα σε κίνδυνο χωρίς προειδοποίηση.

Αιγόκερως 

«Κι αν είσαι θάλασσα
Εγώ σ’ αγκάλιασα
Κι αν είσαι άνεμος
Εγώ σε κράτησα»

Το καλοκαίρι μου / Μιχάλης Χατζηγιάννης / 2010 

Έρχονται συναρπαστικές κοσμικές δονήσεις προς το μέρος σας, εργασιομανή μου Αιγόκερε! Η προσωπική σας ζωή γίνεται η πρώτη προτεραιότητα αυτό το μήνα -στην πραγματικότητα, δεν έχετε δει τόσο όμορφα άστρα να ευθυγραμμίζονται για τις επιθυμίες της καρδιάς σας από το 2011 και το 2012! Ο τυχερός  Δίας θα εισέλθει στη ζώνη του πάθους σας μέχρι τις 24 Μαΐου 2024. Αυτά είναι λαμπρά νέα γύρω από τον ρομαντισμό, την αληθινή αγάπη, τη δημιουργικότητα, τη γονιμότητα και την περιπέτεια για πάνω από ένα χρόνο. Στην πραγματικότητα, διανύετε μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για να ερωτευτείτε ή να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας αν είστε ελεύθεροι. Τα ζευγάρια όμως δεν χρειάζεται να χάσουν τη διασκέδαση, καθώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κοσμική ενέργεια για να αναζωπυρώσουν τη σπίθα τους και να έχουν περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ. Αν είστε καλλιτέχνης, ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε μερικά από τα πιο λαμπρά έργα σας. Αν αναζητάτε ένα παιδί, θα μπορούσατε επίσης πολύ σύντομα να είστε τυχεροί. Στη συνέχεια, ο πανίσχυρος Άρης θα εισβάλλει στον τομέα του πλούτου σας μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αυτό διασφαλίζει ότι θα μπορούσατε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για μεγάλα αντικείμενα ή να βρίσκεστε στη διαδικασία χειρισμού καταστάσεων γύρω από έναν διακανονισμό, μια κληρονομιά, μια πιστωτική γραμμή, περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις. 

4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη, μια πανσέληνος στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής, ενθαρρύνοντάς σας να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μπορεί επίσης να επισκεφθείτε έναν οδοντίατρο, ειδικό ή θεραπευτή κοντά σε αυτό το διάστημα. 

Η Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, στους επικοινωνιακούς Διδύμους στον τομέα της παραγωγικότητάς σας. Πιθανότατα θα δείτε ένα κύμα ορμής γύρω από τη ρουτίνα και τις ευθύνες σας. Αυτή θα ήταν επίσης μια ευοίωνη περίοδος για να αναλάβετε περισσότερα με τον εργοδότη σας ή ακόμη και να αναζητήσετε άλλη δουλειά. Αν θα θέλατε να κάνετε αλλαγές στη διατροφή, την υγεία ή τη ρουτίνα σας, αυτό θα σας έκανε επίσης καλό τώρα.

Αυτόν τον μήνα, πρέπει να αποσυμπιέσετε. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να θέλετε να αφεθείτε! Κάντε το, δεν θα το μετανιώσετε!

Υδροχόος

«Ραντεβού βραδινά
Με φλερτάρεις ξανά
Σε μπαράκια χάι
Πίνοντας ποτά
Και τυχαίνει μετά
Σε ταξίδια τρελά
Έλα τώρα τώρα
Άλλη μια φορά»

Αυτό το καλοκαίρι / Μαντώ  / 1989

Ένας μεγάλος μήνας από όλες τις απόψεις βρίσκεται μπροστά σας, αέρινέ μου Υδροχόε. Ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, θα στρέψει την προσοχή του στην οικογενειακή σας ζωή μέχρι τις 24 Μαΐου 2024. Αυτό πιθανόν να σας δει να απολαμβάνετε περισσότερο το χρόνο στο σπίτι, πιθανόν να διασκεδάζετε τους άλλους και να προσελκύετε όμορφα αγαθά. Το να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδίως τους γονείς, θα μπορούσε να είναι αρκετά εμπλουτιστικό. Μπορεί ακόμη και να γοητευτείτε περισσότερο από την κληρονομιά και την καταγωγή σας. Πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να ξαναδιακοσμήσετε, και αν το κάνετε, θα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Αν έχετε ήδη ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να βγάλετε περισσότερα χρήματα από αυτήν, ή αν επιδιώκετε να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία, τα άστρα μπορεί να ευθυγραμμιστούν σύντομα. 

Στη συνέχεια, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα στέκεται απέναντί σας στον ουρανό, στη ζώνη της συνεργασίας σας, μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία με ένα σημαντικό άλλο πρόσωπο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι θα μπορούσαν να βρουν κάποιον με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Ωστόσο, αν υπάρχουν τριβές κάτω από το ραντάρ σε οποιαδήποτε σχέση, θα μπορούσαν σύντομα να ξεσπάσουν για να τις αντιμετωπίσετε. Για να προσθέσει περισσότερη ενέργεια σε αυτό το πεδίο, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας, θα χορεύει εδώ από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου! Πρόκειται για μια τρομερά μεγάλη περίοδο λόγω της ανάδρομης φάσης από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Ενώ θα έχετε ένα απίστευτο χρονικό διάστημα για να έρθετε πιο κοντά στις ενώσεις σας -προσωπικά ή επαγγελματικά- μπορεί επίσης να τις βλέπετε με ροζ γυαλιά. Οι ελεύθεροι έχετε τεράστια τύχη να βρείτε κάποιον με σοβαρές, μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Ωστόσο, εξαιτίας αυτής της ανάδρομης πορείας, μπορεί σύντομα να παρατηρήσετε ότι διασταυρώνεστε με ανθρώπους από το παρελθόν – ίσως ακόμη και με “αυτόν που ξέφυγε”. Αν θα θέλατε να επανασυνδεθείτε, προχωρήστε! 

4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη, φωτίζει τον κοινωνικό σας τομέα η οποία πιθανότατα θα σας περιβάλλει από πολλούς φίλους και υποστηρικτές. Θα μπορούσατε να παρευρεθείτε σε κάποιες όμορφες εκδηλώσεις ή φεστιβάλ. 

Η Νέα σελήνη επικοινωνιακό Δίδυμο στον τομέα του πάθους σας φτάνει στις 18 Ιουνίου. Αυτό θα σας δει να επικεντρώνεστε περισσότερο στην καρδιά τις επόμενες εβδομάδες, με ευκαιρίες για ρομαντισμό, ραντεβού, ευχαρίστηση, σεξ, χόμπι, έκφραση ή γονιμότητα. Πάνω απ’ όλα, απολαύστε όλη αυτή τη διασκεδαστική ενέργεια για να εξερευνήσετε!

Ιχθύς 

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι σαν το ψαράκι τρέχεις στο νερό Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι μες στο νεράκι σε κυνηγώ»

Βραδινό μπανάκι / Κώστας Χαριτωδιπλωμένος / 1991

Σας περιμένει ένας μήνας με γρήγορους ρυθμούς, ονειροπόλοι μου Ιχθείς. Κατ’ αρχάς, ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, στρέφει την προσοχή του στον πνευματικό και ταξιδιωτικό σας τομέα μέχρι τις 24 Μαΐου 2024. Αυτό θα ανοίξει το μυαλό σας για να μάθετε συναρπαστικά νέα πράγματα και να είστε σε θέση να γράφετε και να μιλάτε πιο εύγλωττα. Συμβόλαια-ορόσημα είναι βέβαιο ότι θα περάσουν από το γραφείο σας ή θα μπορούσατε ακόμη και να γίνετε γνωστοί για τις ιδέες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ένας διασκεδαστικός τρόπος με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να επιταχύνει τους ρυθμούς σας είναι να σας επιτρέψει να ταξιδέψετε σε κοντινές τοποθεσίες και προορισμούς για λίγη διασκέδαση, καθώς και να έχετε μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. 

Στη συνέχεια, μέχρι τις 10 Ιουλίου, η ζωή θα είναι σε γρήγορη τροχιά, καθώς ο Άρης ενεργοποιεί τον τομέα της παραγωγικότητάς σας. Είναι πιθανό να αναλάβετε ένα πλεόνασμα έργων και ευθυνών στη δουλειά σας. Αυτό το καύσιμο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βάλετε σε φόρμα τη γυμναστική και τη διατροφή σας και να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία. Αν είστε άνεργοι, αυτή είναι μια ισχυρή ενέργεια για να προωθήσετε το βιογραφικό σας και να βρείτε έναν εργοδότη που μπορεί να αξιοποιήσει τις δεξιότητές σας.

4 Ιουνίου έχουμε την Πανσέληνο της Φράουλας, στο ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στην επαγγελματική σας σφαίρα, που πιθανόν να σας φέρει στο προσκήνιο γύρω από την καριέρα σας ή τη δημόσια αναγνώριση κοντά σε αυτό το διάστημα. Θα μπορούσατε να δείτε μια σημαντική ανακάλυψη, όπως μια προαγωγή, έναν ευνοϊκό Τύπο ή μια νέα προσφορά εργασίας. Ωστόσο, αν δεν βλέπετε επιτυχία, θα μπορούσατε ακόμη και να χάσετε μια δουλειά ή να αποφασίσετε να αλλάξετε την πορεία σας κοντά σε αυτό το διάστημα. 

Η Νέα Σελήνη στην οικιακή σας ζώνη εμφανίζεται στις 18 Ιουνίου στον επικοινωνιακό Δίδυμο. Μπορεί σύντομα να έρθετε πιο κοντά με τους συγγενείς σας ή να χρειαστεί να παρέμβετε για ένα οικογενειακό γεγονός. Καθώς αυτό θα αναδείξει επίσης το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας, θα μπορούσατε σύντομα να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να ανακαινίσετε. Ετοιμαστείτε να τα συνδυάσετε όλα αυτά με χάρη!

Καλό μήνα !

ΑΚ

SHARE
RELATED POSTS
Ορθοδοξία, Βατικανό και ο ιδανικός Πάπας δια του κιν/φου ως μέσο εξωραΐσμού της Δυτικής Εκκλησίας. Η στάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η Πίστη, της Ωραιοζήλης Τζίνας Δαβιλά
Μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε μετά τις απειλές για εξώδικα
Δυο δώρα από την σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε για τους αναγνώστες του iPorta.gr
Η ευαισθησία και η συγκίνηση είναι…, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.