ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Με το musical “Mamma Μia” κλείνει το σχολικό έτος το “Ροδίων Παιδεία” – 20 Ιουνίου 2018

Spread the love

Mamma Μia

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μία ξεχωριστική παράσταση βασισμένη στο musical “Mamma Μia”.

Για το «Mamma Μia» οι συστάσεις είναι περιττές. Είναι ένα από τα μακροβιότερα musical στον κόσμο, με εκατομμύρια θεατές σε 440 πόλεις.

Σας καλούμε να απολαύσετε μια ρομαντική κωμωδία, με ευχάριστη πλοκή, πολύ κέφι και χορό, διανθισμένη από τη μουσική και τα τραγούδια των ΑΒΒΑ.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση σε διασκευή κειμένου και σκηνοθεσία της κ. Μυρσίνης Λενούδια, εκπαιδευτικού θεάτρου των εκπαιδευτηρίων. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου με την καθοδήγηση των δασκάλων μουσικής, Γιάννη Χατζή, Τάσο Αναστασιάδη, Leida Tahiraj  Ματίνα Μακέστα, Άντζελα Σπανού, Νεκτάριο Αυγενικό, Γιώργο Ξανθόπουλο και Eυανθία Κρητικού (διεύθυνση χορωδίας).

Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη. Τα σκηνικά σχεδιάστηκαν από την Ανδρομάχη Μπατζούκη. Τα κουστούμια επιμελήθηκε ο Ιωάννης Ρουμπέτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό οι οποίοι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή, «ηλιόλουστη» και διασκεδαστική παράσταση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, γεμάτη μουσική, ρυθμό, χορό και συγκίνηση…

SHARE
RELATED POSTS
Μετά την κατακραυγή η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου υποχρεώθηκε να ψάξει  τον… Θυρεό!
Ήρωες και απόκληροι…, του Μανώλη Δημελλά
12510507_10208815076714686_8070175378305418582_n.jpg
Πρόσκληση για την παράσταση “Οικογένεια Σοϊ-μπλέ” από τον “Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δωδ/σου”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.