Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Με το ΚΙΝΑΛ ο κος Σαράντος Μπακρισιώρης υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

Spread the love

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα .

Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Κυρία Φώφη Γεννηματά και την Κεντρική επιτροπή Ψηφοδελτίων για την δυνατότητα , την Τιμή και την εμπιστοσύνη, να είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Θεωρώ ότι ως άνθρωπος του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, δίνοντας επιτυχημένα δείγματα γραφής, για πολλά χρόνια αλλά και με συμμετοχή μου στην Τουριστική εκπαίδευση ΑΣΤΕΡ , μπορώ να δώσω πολλές λύσεις που τις χρειάζεται η Δωδεκάνησος. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αποτελεί το 65% του ΑΕΠ στο Νότιο Αιγαίο !
Έχω μάθει να παλεύω για την Ποιότητα , τα θετικά αποτελέσματα, να κινητοποιώ τους εργαζόμενους , να βάζω στόχους και παράλληλα να φροντίζω για τους εργαζόμενους να είναι με ψηλά το κεφάλι! Είμαι άνθρωπος που γνωρίζω την Πραγματική Αγορά και τα προβλήματα της .

Ένα ψηφοδέλτιο δυνατό, μαχητικό που απαρτίζεται από εκλεκτούς συντρόφους/ισσες, Δημήτριος Κρεμαστινός, Γαβαλά Κατερίνα, Βάιος Καλοπίτας, Ελευθερία Φτακλάκη και Χατζηγιακουμής Βασίλης, όπου όλοι μαζί θα παλέψουμε για το μέλλον των νησιών μας, για τους νησιώτες .

Για την Ανάπτυξη για Όλους, όχι για τους λίγους! Με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια . Να δώσουμε πάλι την ελπίδα στους πολίτες που υποφέρουν. Γνωρίζουμε τα προβλήματα των νησιών μας και έχουμε βιώσιμες λύσεις με το Σχέδιο Ελλάδα.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο μόνος Προοδευτικός χώρος και θα είμαστε ο καταλύτης των εξελίξεων. Για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Για την Αλλαγή σελίδας στον τόπο μας!

Έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αξιοκρατία , αξιοπρέπεια και Ανάπτυξη για όλους !

SHARE
RELATED POSTS
Πολυτεχνείου μεθεόρτια!, του Γιώργου Σαράφογλου
Να με λες γαϊδούρι, της Τζίνας Δαβιλά
Για την απώλεια του Αλέξη Οικονομίδη, του Κώστα Αρβανίτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.