Αθλητικά/Αθλητισμό

Με Μισελέν «κλάταρε» η άμυνα της ΑΕΚ…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Μετά από τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, νομίζω πως είναι χρήσιμο  να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις από την στήλη, για ορισμένες φανερές αδυναμίες συνήθως ισχυρών ομάδων. Πρώτα η ΑΕΚ. Απ’ ό,τι φαίνεται, η επιστροφή του Μιλόγεβιτς στην Ελλάδα, θα δυσκολευτεί να αποκτήσει συμπάθειες στους υποστηρικτές της ΑΕΚ (ή και στην ηγεσία που του πληρώνει τον μισθό). Μην ξεχνάμε ότι από δική του πλημμελή εργασία έμεινε ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΣ η ομάδα εκτός Ευρώπης, ενώ η αναμενόμενη ισχυροποίηση της άμυνας με την προσθήκη του έμπειρου Τζαβέλλα και άλλων μαχητών δεν δείχνει να λύνει προβλήματα. Τα λάθη χθες στην Τούμπα, στον πρώτο σοβαρό αγώνα – ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξέθεσαν την «γραμμή Μαζινό» που υπολογιζόταν να δημιουργηθεί με την προσθήκη του Γάλλου αμυντικού… Μισελέν. Ο παίκτης αυτός, μάλλον «κλάταρε» για τα καλά, αφήνοντας τον Ολλανδό Μπίσερβαρ να του περάσει τη μπάλα κάτω από τα (ανοιχτά) πόδια βάζοντας γκολ στην κλειστή γωνία, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης, έκανε πέναλτι, χάρη στο οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε άνετη νίκη!

Η δεύτερη παρατήρηση, αφορά την παραδοσιακά ισχυρή (και υπερήφανη…) ομάδα της Τρίπολης, Αστέρα, των δύο εφοπλιστών και του έμπειρου Μποροβήλου. Δυστυχώς, παρατηρώντας χθες τα στιγμιότυπα από την «Αθλητική Κυριακή» (σταθερή επιλογή, διότι οι λοιπές τηλεοπτικές εκπομπές με τα σπορ βγαίνουν πολύ αργά, σε ώρες απαγορευτικές για νυσταγμένους φιλάθλους), είδα λάθη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει κάποιος μόνο σε ερασιτεχνικό γήπεδο, σε αγώνα -λόγου χάρη- Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά- Νέων Ευγενείας. Εννοείται πως ο Ολυμπιακός άλλο που δεν ήθελε, ελάχιστες ημέρες πριν τον πολύ ζόρικο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, για την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία μετέχει. Βλέπετε, ομάδα με φιλοδοξίες είναι, χρειάζεται τη νίκη, μετά το θετικό αποτέλεσμα με τους Βέλγους της Αντβέρπ.

Κατά τα άλλα, η «κολοβή» χθεσινή 4η αγωνιστική επανέφερε τα χαμόγελα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον προσεκτικό  αυτή τη φορά, Παναθηναϊκό, μετά από τις δύο «καρπαζιές» από τον ΠΑΣ Γιάννενα και  Άρη Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ μας, ευτυχώς για τους «πράσινους», που νίκησαν τον (πρωτοπόρο) Βόλο, διότι μια τρίτη «σφαλιάρα» θα ήταν οδυνηρή, καθώς η παλάμη του Μπέου, συνήθως «δεν αστειεύεται»…

  [email protected]       

SHARE
RELATED POSTS
Ένας γκολτζής γεννιέται!, του Γιώργου Αρκουλή
Αποφασίζομεν και…, του Γιώργου Αρκουλή
Όταν η  ανικανότητα παίρνει διαστάσεις… , του Γιώργου Αρκουλή        

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.