Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μανώλης Γλυνός προς ΠΝΑι: “Είστε θλιβεροί στην εκστρατεία μίσους εναντίον μας. Απαντήστε σε ένα τουλάχιστον πολιτικό ζήτημα”

Spread the love

Ο Μανώλης Γλυνός είναι Οδοντίατρος και ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

 


Ρόδος 29.09.21

Σας γνωρίζει πλέον πολύ καλά η κοινωνία

Νέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημαρκου που στόχο έχει  πάλι να βάλει στο στόχαστρο προσωπικότητες. Ο μαέστρος μιας αποτυχημένης πολιτικής, βάζει τους πιστούς ιππότες του μίσους του, να   στραφούν εναντίον σε  όλους και όλα. Να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του.

Η Περιφερειακή αρχή με το δελτίο τύπου της, μένει πιστή  στις παραδόσεις της.  Δεν αναλύει κανένα πολιτικό ζήτημα . Δεν απαντά επί της ουσίας. Καπηλεύεται τον θεσμό και τη θέση της για να συκοφαντήσει την προσωπικότητα των κυρίων Μανώλη Γλυνού και Νίκου  Κανταρζή .

Είναι εκτός θέματος για άλλη μια φορά και το γραφείο τύπου παραβιάζει τα καθήκοντα του. Το κάνει για  να δικαιολογήσει την ύπαρξη και τον μισθό του.

Τους ενοχλεί πολύ που έχουμε την τιμή να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες  καταξιωμένοι, επαγγελματίες και δημόσιοι λειτουργοί από όλους τους πολιτικούς χώρους, που σε καμιά περίπτωση δεν ζουν από την πολιτική αλλά θρέφουν  όλους αυτούς της Περιφερειακής Αρχής που μας βρίζουν και μας συκοφαντούν.

Σαν παράταξη έχουμε την πολυτέλεια, να  διαθέτουμε  στελέχη με άποψη που μπορούν και τους επιτρέπεται να εισηγούνται θέματα να καταθέτουν προτάσεις, να κάνουν παρεμβάσεις. Σε αντίθεση με εσάς που έχετε γραφείο τύπου στρατολογημένο να λασπολογεί σε κάθε αντίθετη άποψη που εκφράζεται. 

Ο κόσμος πλέον σας έμαθε . Για μια ακόμα φορά, είστε θλιβεροί!

SHARE
RELATED POSTS
Όχι μούγκα για τον Κρεμαστινό, του Νικήτα Οικονόμου
“Φοβᾶμαι ὅτι θά ἀσθενήσω. Ἀλλά δέν μπορῶ νά ἐγκαταλείψω τούς ἀσθενεῖς μου”-Ομιλία του Μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλου για τον Δ.Κρεμαστινό & το Πατριαρχικό γράμμα
Ν.Σαντορινιός: “Το Μεταφορικό Ισοδύναμο επεκτείνεται και στην αεροπλοΐα και είναι λάθος να συγχέεται με τον ΦΠΑ”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.