Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μανώλης Γλυνός: Να καθαιρεθούν οι αυθαίρετες κατασκευές στη Γλύστρα!

Spread the love

Ρόδος 03.09.21

Να καθαιρεθούν οι αυθαίρετες κατασκευές στη Γλύστρα!

Αγανάκτηση και πλείστα ερωτηματικά,   έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία αυτό που γίνεται στην παραλία της Γλύστρας.

Αναφερόμαστε στην «επένδυση», που αυθαίρετα δημιουργείται  σε χώρο που δεν επιτρέπεται και για την οποία, ουδείς από τους τοπικούς φορείς δεν … γνωρίζει τίποτε.

Προηγήθηκε η εγκατάσταση, τροχήλατης καντίνας για την οποία υπεβλήθη αίτηση  για ηλεκτροδότηση αυτοκινούμενου  ρυμουλκούμενου τροχήλατου αναψυκτηρίου (καντίνας) εντός παραχωρημένης έκτασης επιφάνειας 15 τ.μ   και έχει ήδη συνδεθεί με το δίκτυο ύδρευσης .

Η  Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου όμως ζήτησε,  από ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΥΑΡ ,να διακόψουν άμεσα οποιαδήποτε σύνδεση στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην παραλία της Γλύστρας.

Παρά  τις επανειλημμένες καταγγελίες, τις αντιδράσεις και την γενική κατακραυγή  όλων , η κατασκευή συνεχίζεται και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Είναι γνωστό σε όλους πλέον πως η  κατασκευή γίνεται κομμάτι -κομμάτι  και κυρίως όταν δεν μπορεί, για διάφορους λόγους να υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή. 

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, δεν μπορεί να συμφωνήσει με τέτοια φαινόμενα και ζητά να  μπει τάξη στην περιοχή, με την καθαίρεση των αυθαιρέτων κατασκευών.

Στη στιγμή που έχει εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, να εφαρμοσθεί και να καθαιρεθούν οι αυθαίρετες κατασκευές.

Και δεν μπορεί η έλλειψη πόρων, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να αποτελεί   πρόσχημα για τη διαιώνιση του προβλήματος. Να βρεθούν και οι πόροι και τα μέσα και να πάψει η αυθαιρεσία.

Επιπλέον να βρεθεί τρόπος να μπει τάξη και στις υπόλοιπες παραλίες της Ρόδου όπου έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα.

SHARE
RELATED POSTS
Φ.Χατζηδιάκος: Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ». Τα παιδιά ενός «κατώτερου δήμου». Ευτυχώς τα καταφέρνουν καλύτερα μόνοι τους.
Χαιρετισμός Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου προς τιμή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γάνου και Χώρας κ Αμφιλόχιο
«Ν. Σαντορινιός: Μετά τα αεροπορικά εισιτήρια, τo Μεταφορικό Ισοδύναμο επεκτάθηκε και στα καύσιμα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.