Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μανόλης Ζερβός: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Spread the love

«Ένας νέος άνθρωπος με ενεργό συμμετοχή στη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προβολή και διδασκαλία των παραδοσιακών χωρών του Αρχαγγέλου, της Ρόδου, της Ελλάδας τόσο στους επισκέπτες του νησιού όσο και στη νέα γενιά. Συμπορευόμαστε στην επόμενη θητεία με στόχο μια Ρόδο κέντρο πολιτισμού.

Μανόλη Ζερβό σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Δύο σημαντικοί λόγοι με έκαναν να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η αγροτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, στοχεύοντας αυτή η ανάπτυξη να συμβάλλει στη γνωριμία του επισκέπτη της Ρόδου μας με τις αγροτικές περιοχές, τις αγροτικές ασχολίες, τα τοπικά προϊόντα, την παραδοσιακή κουζίνα και τις καθημερινές ασχολίες των κατοίκων, τα πολιτισμικά στοιχεία και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του χώρου αυτού. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για αναζήτηση διαφορετικών μορφών τουρισμού έγινε απαραίτητη. Πλέον έχουν δημιουργηθεί νέες ανάγκες για τουρισμό, οι οποίες συμβαδίζουν με γνωρίσματα όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Με εκτίμηση,

Μανόλης Ζερβός

▸ Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1977. Μεγάλωσε στα Μάσαρη και κατοικεί στη Μαλώνα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κουφού και έχει δύο κόρες. Δραστηριοποιείται στον τομέα της γεωργίας και διατέλεσε μέλος του ΔΣ αρκετών Πολιτιστικών Συλλόγων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και από τον Νοέμβριο είναι μέλος του ΔΣ. Παράλληλα είναι χοροδιδάσκαλος σε πέντε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Μαλώνας, Καλάθου, Ασκληπιείου, Λάρδου και Αρχαγγέλου.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ManolisZervos

 

SHARE
RELATED POSTS
Notre-Dame…, by George Sarafoglou-του Γιώργου Σαράφογλου
384354_276164465757189_127413870_n.jpg
Αν ήξερες τι έχασες…, του Τάκη Μιχαήλου
Σεπτέμβρης 2023! Φθινόπωρο, της Ιωσηφίνας Τσουμπή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.