Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μάνος Κόνσολας: από τον Υπουργείο Τουρισμού ομόφωνα & παμψηφεί Καθηγητής στο Παν/μιο Αιγαίου

Spread the love

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

«Ο Μάνος Κόνσολας εξελέγη καθηγητής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου»

Στη βαθμίδα του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, γεγονός που αποτελεί επιστέγασμα μιας 19ετούς ακαδημαϊκής καριέρας και διαδρομής, που συνδέθηκε με ένα πλούσιο επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Ο Μάνος Κόνσολας έχει διδάξει σε Διατμηματικά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων Πανεπιστημίων της χώρας και είναι μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας τονίζει:

«Είμαι, εδώ και χρόνια, μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχοντας υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στη βαθμίδα του καθηγητή, αλλά και η θετική αποτίμηση της ακαδημαϊκής μου διαδρομής από καθηγητές διαφορετικών Πανεπιστημίων της χώρας και του εξωτερικού που συμμετείχαν στο εκλεκτορικό σώμα.

Το Πανεπιστήμιο αποτελεί για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που υπήρχε πριν την πολιτική και θα υπάρχει και μετά την πολιτική».

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

SHARE
RELATED POSTS
«Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»: στην Τήνο και Μύκονο το διήμερο ο κος Μανώλης Γλυνός ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ΠΝΑι
Δήμος Ρόδου και LED: Από τη Ρόδο ξεκινά το μεγαλύτερο σε έκταση ενεργειακό έργο της χώρας
Το εργαστήρι του τελευταίου καραβομαραγκού και το Ναυτικό Μουσείο, του Φώτη Χατζηδιάκου (τ.Δημάρχου Ρόδου)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.