Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Λεφτά υπάρχουν, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Θύμωσε, λοιπόν, ο κύριος Θάνος Τζήμερος, επειδή ο συνάδελφος Κοτρώτσος δεν τον κάλεσε (στην ουσία κόπηκε από τη δημοκρατική διοίκηση του κρατικού καναλιού…) στην εκπομπή της Δευτέρας (ΕΡΤ1), όπου γέμισε πάνελ από έξι υποψήφιους περιφερειάρχες. Ωστόσο, αυτό που είναι εξαιρετικά περίεργο ήταν το επιχείρημα -όπως διατυπώθηκε με δηλώσεις- της απουσίας Τζήμερου από το μπλα-μπλα της εκπομπής. Δεν τον ήθελε, λέει, το ΚΚΕ και ο εκπρόσωπός της είχε ενημερωθεί αρμοδίως. Πλάκα δεν έχει; Το επίσης περίεργο ήταν που ως επιχείρημα δόθηκε στη δημοσιότητα ο… κανονισμός του ΕΣΡ για καταμερισμό τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα. Δηλαδή, «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Εν πάση περιπτώσει, με την ευκαιρία μάθαμε ποιον πραγματικά» φοβάται» ο Περισσός την Κυριακή!

Κάτι ακόμη προεκλογικό. Κατέβηκα χθες το απόγευμα στην πόλη μου, τον Πειραιά, και ένιωσα τι σημαίνει το πολύ χρήμα, όταν ξοδεύεται άπλετα στον βωμό του αγώνα για την παραμονή στη δημαρχία! Από τον ιστορικό σταθμό του ΗΣΑΠ και πέριξ της Ακτής Ποσειδώνος έως την πλατεία Κοραή κυριαρχούσε το ΚΟΚΚΙΝΟ σε φωτογραφίες, ιλουστρασιόν πολυσέλιδα προγράμματα, χαιρετισμούς ηγετών (των γνωστών!) σε πολυτελή (άρα πανάκριβα) εκλογικά κέντρα κ.λπ. Όσο για το βασικό σύνθημα; «Όλοι μαζί» (συνεχίζουμε δυναμικά κ.λπ.)

Προφανώς, αυτό το «όλοι μαζί» περιλαμβάνει και τους οπαδούς του Εθνικού…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Μπισκοτόσπιτα καρδιάς, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή
Ο μαλάκας των Χριστουγέννων, της Έλενας Ακρίτα
“Ο πανικόβλητος κος Χατζημάρκος “παίζει τα τελευταία του χαρτιά” & δεν απαντά σε καμία ερώτηση της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.