Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Λαβράκια Τυνησίας…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Τις τελευταίες ημέρες -με τις προτεραιότητες λόγω των εκλογών- προέκυψαν μερικές ειδήσεις άξιες αναφοράς (ή και σχολιασμού), τις οποίες άφησα για…σήμερα. Πρώτη, κατά σειρά, η ήττα της κραταιάς Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου από τη Βαλένθια. Ο Λίο Μέσι έδειχνε μόνος και κάπως κουρασμένος. Η ουσία ήταν όμως πως στην Ισπανία, παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύουν οι δύο-τρεις «μεγάλοι» του ποδοσφαίρου, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Θυμίζω πως η «μικρή» Χετάφε θα παίξει τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο παλαιστής-θρύλος «Σαμψών», κατά κόσμον Γιάννης Κεσκελίδης, ηττήθηκε από τον θάνατο στα 90 του χρόνια. Απλός, συμπαθής, μετριοπαθής και σίγουρα πολύ δυνατός άνδρας, στην εποχή του, έγραψε τη δική του ιστορία, αντιμετωπίζοντας καθημερινά -στην τέχνη του- πόνο, δυσκολία, κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. Θα τον θυμάμαι ως συχνό επισκέπτη στο αθλητικό τμήμα των ΝΕΩΝ στη Χρήστου Λαδά, λόγω φιλίας του με τον συνάδελφο (και προϊστάμενο) Θόδωρο Σγουρδαίο. Καθόταν ώρες αμίλητος δίπλα του και παρατηρούσε τον διαβολεμένο ρυθμό της δουλειάς μας, τα χωρατά μας, αλλά και την αγωνία μας στο κυνήγι της είδησης.

Και μέσα σε όλα αυτά τα όχι ευχάριστα, νάτος ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ κ. Νίκος Λυμπερόπουλος, με εντολή από το αφεντικό να ψάξει για «λαβράκια στην Τυνησία». Υποθέτω πως αυτά τα «λαβράκια» ισοδυναμούν με καλούς ποδοσφαιριστές. Διότι, αν επρόκειτο για αγορά ψαριών, θα έλεγα ότι οι ελληνικές θάλασσες (και η ντόπια ιχθυοκαλλιέργεια) δεν πρέπει να υστερούν σε ποιότητα από τα αλιεύματα… Μπαρμπαριάς. Άσε που πλέον έπεσε αισθητά ο ΦΠΑ!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
20525703_1988108224804640_5848327153125532740_n.jpg
Επί της Συγγρού και Δράκου, του Μάνου Στεφανίδη
Ο ΠΑΟ δύο χρόνια μετά τον Παύλο…, του Γιώργου Αρκουλή
Γάνιασαν και την έκαναν, του Νίκου Σταθόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.