Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κύριε Αυγενάκη, τι κρύβεται πίσω από την απόφαση αποκλεισμού της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ;, του Φώτη Χατζηδιάκου

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

 Κύριε Αυγενάκη, τι κρύβεται πίσω από την απόφαση αποκλεισμού της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ;

Απορίες και εύλογα ερωτηματικά προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να αρνηθεί τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Σαν νομικός όμως, διακρίνω σοβαρή παραβίαση των κανόνων της χρηστής διοίκησης και υποψίες μεροληπτικής συμπεριφοράς με την παραπομπή του φακέλου της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στην Εισαγγελία, και την άρνηση της Επιτροπής να δεχθεί τις αντιρρήσεις της ομάδας.

Κύριε Υπουργέ, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που διάφοροι γνωστοί – άγνωστοι σκοτεινοί μηχανισμοί, επιχειρούν να τιμωρήσουν την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ομάδας των ελαφιών επί 3 συνεχείς αθλητικές περιόδους.

Κύριε Υπουργέ, η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και ο Α.Σ. Ρόδου δεν ανήκουν στους προέδρους και στα διοικητικά συμβούλια, είναι σώμα της τοπικής κοινωνίας και ανήκει στους φιλάθλους τους. Οι ομάδες μας χρόνια τώρα υπηρετούν και καλλιεργούν τον αθλητισμό και προβάλλουν τη Ρόδο μας στο Πανελλήνιο.

Η άρνησή σας να δεχθείτε την αντιπροσωπία της ομάδας δηλώνει περίεργες εμμονές και εκδικητικότητα που δεν προσήκει στη θεσμική ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Αυτά που κάνατε στους εκπροσώπους και την ομάδα της Ρόδου, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ να τα κάνετε σε εκπροσώπους και ομάδες της πατρίδας σας, της Κρήτης;

Στην ορθή διακυβέρνηση, δεν χωρούν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Γι’ αυτό σας καλούμε να επανεξετάσετε ΑΜΕΣΑ την αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα του νησιού μας στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2. Διαφορετικά το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ και θα το πληρώσετε σύντομα. Οι Ροδίτες μπορεί να είναι ευγενείς, αλλά δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν την αδικία.

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Τ. Δήμαρχος Ρόδου – Δικηγόρος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ρόδος 20/09/2021

SHARE
RELATED POSTS
Η Ρόδος στο επίκεντρο διεθνούς εκπαίδευσης στην ιατρική διαχείριση περιστατικών μετά από σεισμούς, φωτιές σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης και τρομοκρατικά χτυπήματα
.jpg
Αναβίωση Κολοσσού: οδικός χάρτης επτά σημείων για την ιδεατή υλοποίησή του, του Γιώργου Μπαρμπούτη
Σε 730 μέρες ο πρώτος βρεφονηπιακός σταθμός Ιαλυσού – Υπέγραψε για την κατασκευή του o Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.