Το σχόλιο της ημέρας

Κυριάκος Μητσοτάκης: 15/2 στο Μαξίμου παίζουμε τους ηθοποιούς, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Σας πρότεινα να επιδείξετε κατανόηση, σας έγινε γνωστή η  πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνησή μου σχετικώς με την αναβάθμιση των πτυχίων σας. Δεν το δεχθήκατε. Λυπούμαι – το εκστομίζω με πικρία μεγάλη – να μου μεταφέρουν τόσο οι συνεργάτες μου όσο κι εγώ να σας θωρώ μέσα από το αυτοκίνητό μου καθώς επιθεωρώ τα έργα του δημάρχου Αθηναίων, την μια ημέρα να είστε παρατεταγμένοι μπροστά από τις πόρτες του εθνικού μας θεάτρου στην Αγίου Κωνσταντίνου σπαταλώντας άδικα τις ώρες σας, την άλλη να κατέρχεστε (οι μισοί από εσάς) την οδό Πειραιώς με σκοπό να μπουκάρετε στο γραφείο του φίλου μου Κωστή Χατζηδάκη ταράζοντάς τον από το δεκατιανό του, οι άλλοι (μισοί από εσάς) να ανέρχεστε την οδό Σταδίου απαιτώντας να κατεβεί από το γραφείο της η υφυπουργός μου Δόμνα Μιχαηλίδου με το αιτιολογικό της συζήτησης των θεμάτων σας, αρκεί να την δείτε στο φως πόσο όμορφη είναι, την δε τρίτη να ζητείτε κύριοι από την υπουργό μου Λίνα Μενδώνη  να μη φοράει στέκα από τούδε και στο εξής προκειμένου να πειστείτε ότι ό, τι λέγει το εννοεί κιόλας, ενώ εσείς οι ψευτοκουλτοαριστεροί καλλιτέχνες άλλα έχετε κατά νου, και διόλου δεν με ενδιαφέρουν. Ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη μα ούτε και στην τρίτη, δεν θα σας γίνει η χάρη, συμπαθείς μου κατά τα άλλα ηθοποιοί.

Κι επειδή με εσάς τους καλλιτέχνες οι οποίοι την μια φορά μου εμφανίζεστε ως οι εκπροσωπούντες τον κόσμο του θεάματος την δε άλλη ως εξυπηρετούντες αυτόν του ακροάματος, μετά ειλικρινείας σας λέγω ότι με έχετε μπερδέψει! Και πώς να μη μου συμβεί αυτό όταν είστε ένα αόριστο Θ.Α; Απόφασή μου λοιπόν τελική, και για να ξεμπερδεύω μια και κι έξω με εσάς, σας προσκαλώ την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12 στο Μέγαρό μου το Μαξίμου κι εκεί θα συζητήσουμε το υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο σχετικό με τις σπουδές και τα πτυχία σας, μετρώντας εν τέλει πόσα αχλάδια χωράει ο σάκος. Και… όχι για τίποτα άλλο, να μη χαρακτηριστώ κιόλας αγενής ή ακατάδεκτος. Σχετική πρόσκληση έχει σταλεί στον εκπρόσωπό σας κύριο Μπιμπίλα, τον εκ Πειραιώς προερχόμενο. 

Προκαταβολικώς ενημερώνω ότι σε περίπτωση που οι συζητήσεις μας αποβούν άκαρπες, η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει μετά τις εκλογές ρίπτοντας από τώρα εκ μέρους μου στο τραπέζι των συζητήσεων την ιδέα ‘Περί αναδιανομής των θεάτρων’ με την υπόσχεση ότι το 50% από εσάς θα σας καταστήσω θιασάρχες. Τέλος, πέραν του ότι είμαι γνώστης των προβλημάτων σας που χρονίζουν από την εποχή διακυβερνήσεως της χώρας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα κινηθώ κατά τέτοιο τρόπο όπου η αντιπολίτευση δεν θα βρίσκει θέμα άλυτο προκειμένου να ψέξει την κυβέρνησή μου, και τότε θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος ηθοποιός, εγώ που θα παίξω θέατρο ζωντανό μαζί σας κατά την συνάντησή μας ή ο κος Τσίπρας που φοβάται να αναμετρηθεί έναντι υμών ακόμη και σε ένα Ηπειρώτικο σφύριγμα; 

Φροντίστε παρακαλώ αγαπητοί μου, να κατασταλάξετε επί τέλους σε κάποια σοβαρή δουλειά από τις τόσες θέσεις εργασίας που έχω δημιουργήσει, και μη χρησιμοποιείτε τον τσαρλατανισμό και για εργασία σας και για χόμπι σας και για πηγή έμπνευσής σας. Σας αναμένω στο Μέγαρο να παίξουμε μαζί.

SHARE
RELATED POSTS
“Είναι περιττές οι παραστάσεις μας στην Ελλάδα” δηλώνει το Ιταλικό τσίρκο Medrano, του Δημήτρη Κατσούλα
Σχολιασμοί του Πάνου Μπιτσαξή
Για τους “χαραμοφάϊδες” της Πολεμικής Αεροπορίας, του Γιάννη Παπαϊωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.