Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Κοτζιάς ο “Ακάλυπτος”!, του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love

Κύριε Κοτζιά, δεν ήταν μόνο θέμα ίσων αποστάσεων αλλά και η μη κάλυψη σας από τον πρωθυπουργό.
Πάντως αυτό με τις “ίσες αποστάσεις” μου θυμίζει μια άλλη περίπτωση όπου ένας άλλος περιβόητος ηγέτης έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος.
Πριν ένα χρόνο περίπου στην πολιτεία της Virginia έγινε μια διαδήλωση ρατσιστών και ναζί εναντίον των μεταναστών και όλων όσων δεν είναι λευκοί και -κατά προτίμηση -Αγγλοσάξονες.
Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης κατέφθασαν άλλοι φιλελεύθεροι για να αντι-διαδηλώσουν ειρηνικά υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αντιμετώπισης όλων των μεταναστών.
Περιττό να σας πω ότι ξέσπασε φασαρία με τους ρατσιστές οι οποίοι οπλοφορούσαν έχοντας κρύψει τα όπλα τους κάτω από τα ρούχα τους. Η βια εκ μέρους των ήταν τέτοια που υπήρξαν και δεκάδες θύματα από το μέρος των φιλελεύθερων.
Την άλλη μέρα βγαίνει ο ακατανόμαστος που μένει στον Λευκό Οίκο  και λέει ότι και η δυο πλευρές έφταιγαν για τα επεισόδια και μάλιστα  ανάμεσα  στους ναζί και τους ρατσιστές υπήρχαν και πολλοί καλοί άνθρωποι! Μάλιστα, καλοί άνθρωποι ανάμεσα στους ναζί και τους ρατσιστές! Ίσες αποστάσεις!
Αφού έγινε σάλος και ξεσηκώθηκαν όλοι- ΜΜΕ και κόσμος-προσπάθησε να ανασκευάσει και να τα μπαλώσει αλλά ήταν αργά, το κακό είχε γίνει και το μήνυμα της στήριξης του το είχαν πάρει οι ρατσιστές.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του 

Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα
iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Xristos Magoutas
Πόσοι ήταν οι νεκροί στο Πολυτεχνείο;, του Χρήστου Μαγγούτα
Howard. Pyle 1863 – 1911, της Άντας Γανώση
Τρεις φορές γρήγορα, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.